Pech.martyn Odesláno 20. srpen 2016 Odesláno 20. srpen 2016 (upraveno) Zdravím mám problém. Po výměně předního okna mi přestalo fungovat automatické stírání okna a přestalo mi svítit automatické svícení . Jak jsem auto koupil světla svítili hned po nastartovani. Muzete poradit jestli to má souvislost a co zkontrolovat ? Diky Upraveno 21. srpen 2016 uživatelem Radek Hurvajz Oprava nadpisu, puvodně .........s automatickým stíháním Citovat
vladosr Odesláno 20. srpen 2016 Odesláno 20. srpen 2016 snimac na okne je dobre zalozeni a zapojeni...? okno - sklo je vyhovujuce...ci nahrada... mozno to svietenie si mal prelepene..tak to slo , ale takto to nema robit..... nastartuj za vidna a zakry rukou... Citovat
Veverka Odesláno 20. srpen 2016 Odesláno 20. srpen 2016 (upraveno) A při výměně skla měnili i snímač světla/stěračů nebo lepili zpět původní? Upraveno 20. srpen 2016 uživatelem Veverka Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 21. srpen 2016 Odesláno 21. srpen 2016 koupil levnou nahradu a s tou byly vzdy problemy ze senzory prestaly fungovat Citovat
Veverka Odesláno 21. srpen 2016 Odesláno 21. srpen 2016 (upraveno) Oni v autorizáku vždycky říkali, že se sklem se mění i senzor, že starý zpět jen na vlastní riziko, že to je tak 50:50, že bude zas fungovat. Já to tak udělal a musel jsem senzor následně měnit... Prý bývá problém s tou gelovou podložkou Upraveno 21. srpen 2016 uživatelem Veverka Citovat
Pech.martyn Odesláno 21. srpen 2016 Autor Odesláno 21. srpen 2016 Ten senzor vypadá že je nový originál co byl na tom skle. No mi to ani na displeji neukáže automatické whipping a chovají se jako kdyby byly v poloze 1. Jinak světla mi svítili vzdy po nastartovani nebo otočení klíčku teď nevim. Citovat
Veverka Odesláno 21. srpen 2016 Odesláno 21. srpen 2016 To bývá právě projev toho, když se ten senzor zpátky "špatně nalepí". Nový senzor má novou gelovou podložku, kterou přiléhá na sklo. A oni když vracejí ten původní senzor, tak to občas neudělají dostatečně dobře nebo nedají novou gelovou podložku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.