brixtr Odesláno 18. srpen 2016 Odesláno 18. srpen 2016 Nebyl jsem si jistý zda to dát sem nebo do pokecu tak snad... Jelikož se mi podařilo krapet proderavet koncový tlumič na mém Citroënu( mám sice jiný ale když už to budu měnit) tak bych tam chtěl dát nějaký uni s dvojtym vyfukem u sebe. Na netu je široká nabídka ale já bych radši někoho s vlastní zkušenosti kde to kupoval. Za všechny ohlasy vřele díky Citovat
Pe.Tr Odesláno 18. srpen 2016 Odesláno 18. srpen 2016 Ulter sport viz www.spei.cz na klub je jeste -15% sleva Citovat
brixtr Odesláno 18. srpen 2016 Autor Odesláno 18. srpen 2016 Řádný sice sem ale nebral sem si kartičku ale mrknu tam díky moc Citovat
V4SY Odesláno 20. říjen 2016 Odesláno 20. říjen 2016 No já šel do kompletního výfukvého systému od supersprintu, vč. zadního dílu, dělají i 2 koncovky, nicméně, Supersprint není z nejlevnějších, dá se sehnat okolo 5000,- Citovat
Peu306 Odesláno 23. říjen 2016 Odesláno 23. říjen 2016 (upraveno) Čau čau,taky jsem měnil zadní tlumič a zvolil jsem Ulter Sport, na potrubí mám zachovalé všechny tlumiče apod. Ze začátku zvuk neměl, dá se říct žádný, začal mít zvuk až cca po půl roce. Jsem spokojen,výfuk neřve, má dunivý zvuk, žádná uječenost. PS- Je to tlumič přímo na 1.4ku, takže netuším,jak bude mít hlasitý projev uni tlumič. Upraveno 23. říjen 2016 uživatelem Peu306 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.