deny.zb Odesláno 17. srpen 2016 Odesláno 17. srpen 2016 (upraveno) Chtěl bych požádat o radu.Mám 307 a mam problem s tim krytem pod předním oknem.Nevíte někdo jak to tam ma být spravně nasazené?Mě to všude sedí na krajich je to zacvaklé v plastu co je na okne uprostřed je lišta která to drží na okně, ale pri tom ohybu mi tam na okně vadí kus plastu o který se mi to opirá a tím padem mi to nedoléhá k oknu a zatéká tam.V příloze jsou fotky jak to vypadá.Děkuji za každou radu. Upraveno 18. srpen 2016 uživatelem deny.zb Citovat
Guest StibTo Odesláno 18. srpen 2016 Odesláno 18. srpen 2016 Ty brďo tak aby někdo napsal " čelňím" to jsem teda ještě neviděl Citovat
deny.zb Odesláno 18. srpen 2016 Autor Odesláno 18. srpen 2016 Děkuji za tvou reakci StibTo.Psáno na telefonu, ale nebudu se vymlouvat již opraveno snad jsi spokojen. Jinak dík za radu ohledně problému. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 18. srpen 2016 Odesláno 18. srpen 2016 predpokladam ze by to melo zapadat do drazky takze zjkistit proc to tam neni OFF: no jelikoz telefon se slova uci nekdo mu to musel uz nekdy napsat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.