deny.zb Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 (edited) Chtěl bych požádat o radu.Mám 307 a mam problem s tim krytem pod předním oknem.Nevíte někdo jak to tam ma být spravně nasazené?Mě to všude sedí na krajich je to zacvaklé v plastu co je na okne uprostřed je lišta která to drží na okně, ale pri tom ohybu mi tam na okně vadí kus plastu o který se mi to opirá a tím padem mi to nedoléhá k oknu a zatéká tam.V příloze jsou fotky jak to vypadá.Děkuji za každou radu. Edited August 18, 2016 by deny.zb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest StibTo Posted August 18, 2016 Share Posted August 18, 2016 Ty brďo tak aby někdo napsal " čelňím" to jsem teda ještě neviděl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deny.zb Posted August 18, 2016 Author Share Posted August 18, 2016 Děkuji za tvou reakci StibTo.Psáno na telefonu, ale nebudu se vymlouvat již opraveno snad jsi spokojen. Jinak dík za radu ohledně problému. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted August 18, 2016 Share Posted August 18, 2016 predpokladam ze by to melo zapadat do drazky takze zjkistit proc to tam neni OFF: no jelikoz telefon se slova uci nekdo mu to musel uz nekdy napsat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts