Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,

rad bych se zeptal, zda je kompatibilni airbag z volantu standardniho P308 r.2011 na volant na prvnim obrazku u tohoto prodejce? Nekde jsem se dopatral, ze by to tak melo byt, ale radeji bych mel jistotu.

Prodejce, nabizeny volant, 1. fotografie , dole splostely volant, hlinikova ozdoba.

https://www.mujvolant.cz/fotogalerie/peugeot/

Muj stavajici volant:

20160810_071658.jpg

Odesláno

cca 3000,- včetně nového obšití a pak starý za něco prodat... těžko řict jakou má reálnou hodnotu. Zničený v podstatě nění vůbec, neloupe se.

Odesláno

JJ ja jsem s nim vicemene spokojen, ale jednou jsem mel v ruce ten s perforovanou kuzi a sedl mi do ruky lepe, navic se mi libi :). Ten asi v peugeotu bude za vic co? Ja hledal na netu vsude mozne a nasel jsem jen toto.

Odesláno

JJ videl. Vše je to výměným způsobem, což by nebyl problém. Nicméně já sháním ten volant s hliníkovým doplňkem a sploštelým spodkem. Tam už to bohužel výměným způsobem za mů standardní volant nepůjde.

Odesláno (upraveno)

za málo hlavně aby vypadal dobře

hele a ten samej volant pasuje i do 3008 tak se jukni i na inzeraty u tohohle auta třeba taky narazíš na ten volant někde

Upraveno uživatelem kemo
Odesláno

Ještě jednou díky za tip shánět přes bouračky na díly. Nějak mě to v počátku netrklo :super. Montáž tu je někde taky probraná, tak to musím prozkoumat :myslim

Odesláno (upraveno)

To je jednoduché ja sem na forum  daval video jak nato klidně napis když si nebudeš vedět rady

Upraveno uživatelem kemo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...