Milan+ Odesláno 26. srpen 2016 Odesláno 26. srpen 2016 Přesně tak a hlavně ta folie,pokud to někde používáš v náročnějším prostředí je rychle poškrábaná. Sklo abso bez problémů a když mi vyfičela sčtyrka z palubky za provozu z auta,posbíral jsem u obrubníku kusy,secvakal a jen strhl sklo a dal nové a jede se dál. Citovat
brixtr Odesláno 21. září 2016 Odesláno 21. září 2016 nechci zakládat nové téma tak to pisnu sem... cca 14 dní zpět se mi udělala aktualizace androidu na 6.0.1 na mojí sony xperia m4 aqua.. dva dny na to byla aktualizace messengera a od te doby mi to pořad hlasí že hledá sít... tudíž nikomu přes to napsat nemužu.. někdy se stane že mi od někoho něco příjde ae ja odpovědět nemužu., dělá to když jsem na mobilních datech( skrz ktere jinak internet používám normálně.) na wifi se to připojí.. opětovna instalace nepomohla :/ neví někdo v čem by mohl být zakopaný pes? jo a sít je VPN od O2 Citovat
vendelinek Odesláno 23. září 2016 Autor Odesláno 23. září 2016 Tak jsem byl dneska se sklem na reklamaci Začíná se odlepovat od levýho horního rohu,je tam vzduchová bublinka 1x3cm Že tydle skla ještě moc nejsou, Tak ho musí objednat, mám se stavit asi tak za 14 dní Odesláno z Samsung J 5 Citovat
vendelinek Odesláno 13. říjen 2016 Autor Odesláno 13. říjen 2016 Tak jsem se dočkal,dneska jsem si byl pro nový sklo, jsem zvědav, jak dlouho vydrží a co zachrání,co jsem koukal na internetu, tak jsou ceny různý od 170kč,tady mě vyšlo na 250kč Odesláno z Samsung J 5 Citovat
OK406 Odesláno 14. říjen 2016 Odesláno 14. říjen 2016 Sklo se dá objednat i u ,,číňana" a to za lepší finance. Jen doba čekání je cca 14 dní a více. Beztak to tam každý objednává. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.