Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

staci ti tlakomer obycajny do 3 barov kupis hocikde na nete  len redukciu ti nejaku treba spravit aby si to mohol na hadicku nasadit

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno (upraveno)

redukciu nebude problem. Tlakomer staci na pneumatiky ci?

ako by som vycistil hadicu z nadrze ku filtru?

iba prefuknut kompresorom? Myslim ze tam bude sajtraj lebo na napadlo ked pises o tom tlaku tak na palivovom som mal zaschnuty sajtrajt. Ak by ro ostalo niekde v hadici a zaschlo to by mohlo znizit tlak ci?

aj stara podavacka mala zaslepene sitko bordelom skoro z 3/4.

Upraveno uživatelem Antoan80
Odesláno

kompresorom prefuknes potom pustis cerpadlo a naftou pretlacis zbytok zachytis do nadobky (hadicku stiahnes z filtra)

neviem ci maju v lekarni manometer 

podavacku si kupil kompletnu ci len ten valcek?

Odesláno

nekonecny pribeh...

stale novy topic , stale tie iste info....

preco sa nepokracuje v zacatom , aby bolo kazdemu jasne o co ide.....

niekedy , ked chce clovek nieco akoze usetrit , a nerozumie tomu , tak strati kopec casu a aj penez...

nieco sa poradit da....no toto malo ist k niekomu , co je v cr doma , ma aj vybavu...

toto by som uz do dielni nebral ani ja....

Odesláno
před 8 hodinami, krtek 2 napsal:

kompresorom prefuknes potom pustis cerpadlo a naftou pretlacis zbytok zachytis do nadobky (hadicku stiahnes z filtra)

neviem ci maju v lekarni manometer 

podavacku si kupil kompletnu ci len ten valcek?

komplet cca 75€

Odesláno
před 8 hodinami, vladosr napsal:

nekonecny pribeh...

stale novy topic , stale tie iste info....

preco sa nepokracuje v zacatom , aby bolo kazdemu jasne o co ide.....

niekedy , ked chce clovek nieco akoze usetrit , a nerozumie tomu , tak strati kopec casu a aj penez...

nieco sa poradit da....no toto malo ist k niekomu , co je v cr doma , ma aj vybavu...

toto by som uz do dielni nebral ani ja....

ak si pamatam tak po premerani kablov drv ventilu si sa uz neozval. Mali to 2 mechanici. Jeden ze cerpadlo sa snazi tlacit ale uz nevladze do pozadovaneho tlaku tak sa menilo cerpadlo.

druhy zmeral prepady a ze jedna tryska je fuc a 2 budu onedlho tak sa vymenili vstreky. Ja som sa im nestaral do toho. Dokonca aj rozvody som dal vymenit nakolko zacala tiect vodna pumpa. Ked to neslo tak sused ze palivove cerpadlo. Tak aj to. ale auto nic. Ked sme vybrali snimac tlaku a prefukli tak chyba na chvilu zmizla (ale natocili len na sprej) ale ked auto zdochlo tak sa opat objavila. Vyssie niekto pisal ci ide napajanie na zhavice. Ma to s tym suvis?

ja som to neopravoval ako debil na ulici. Islo do toho dost penazi,baba to chce zapalit. Bud som narazil na ojebavakov alebo na chytrich mechanikov co picu vedia ale boli ochotny a tym ma odrbali.

Odesláno (upraveno)

3 cerpadla ,3 drv ventili ,vstrekovace ,podavacka kompletny filter,

a ostane ti uz len snimac tlaku paliva na railu ,skusili ste ho aspon vycistit?

je docela mozne ze pozadovany tlak v railu mas ale ten snimac dava falosny udaj a rj motora koli tomu neotvara vstrekovace lebo si mysli ze tlak nemas 

zase by to chcelo napojit budik na rail a porovnat tlaky z dia a budiku ale taky budik na velke tlaky hocikto nema vecsinou len dizel servisy 

ale zase ked robis s dielami nebude pre teba problem na skusku zohnat  snimac 

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno
před 10 hodinami, krtek 2 napsal:

3 cerpadla ,3 drv ventili ,vstrekovace ,podavacka kompletny filter,

a ostane ti uz len snimac tlaku paliva na railu ,skusili ste ho aspon vycistit?

je docela mozne ze pozadovany tlak v railu mas ale ten snimac dava falosny udaj a rj motora koli tomu neotvara vstrekovace lebo si mysli ze tlak nemas 

zase by to chcelo napojit budik na rail a porovnat tlaky z dia a budiku ale taky budik na velke tlaky hocikto nema vecsinou len dizel servisy 

ale zase ked robis s dielami nebude pre teba problem na skusku zohnat  snimac 

ked mas novy diel nemozes ho namontovat inak mi ho nezoberu spat. Takze ked robis s dielmy zozenies len dobru cenu nie vratku.

prefukli ale nepomohlo asi. Mam jazdeny tak vyskusam zajtra to prehodit

Odesláno

vymeneny snimac tlaku paliva a nejde. Vecer to ide na diagnostiku a uvidime. Nemoze byt niekkde chyba v elektrike alebo zly snimac nieco napr.kluky lebo ked to na start dame na sprej krasne ide. Aj pomali sa s tym da ist ale akonahne do vykonu zrazu sekne. Proste sekne a to doslova.

Odesláno (upraveno)

v palivovom systeme to nebude. Diagnostika az zajtra,musel ist prec. Je normalne ze sam si streknem trosku spreju, prejdem do auta a normalne ho natocim?

dnes sme boli na diagnostike. Presiel som tam sam, otacky ale max do 2300 a start trosku spreju a sadnem v klude a natocim. Diagnostika ukazovala nizky tlak paliva cca 170barov na neutrali. Chcem sa opytat nakolko mi mechanik povedal ze ak som mal zasraty palivovy system moze byt zasrata aj rampa aj ventil co tam je a tym padom prepusta naftu aj ked sa auto vypne. Ja tomu nerozumiem tak mi to vie niekto vysvetlit a ci to je mozne? Nakolko auto zacalo blbnut ked som prejazdil pomali rezervu. V pripade nutnosti dam foto na poziadanie stareho podavacieho cerpadla.

http://peugeot-club.by/board/topic/13503-psa-fault-codes-kody-oshibok-pezhositroen/

WP_20160815_001.jpg

Upraveno uživatelem Antoan80
  • O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...