Antoan80 Odesláno 10. srpen 2016 Odesláno 10. srpen 2016 (upraveno) Zdravím, ale budem asi vulgárny. Nejde mi naštartovať auto len na sprej. Nízky tlak paliva. Jebem sa s tým ako K..... aj s niekoľkými mechanikmi. Všetko som už vymenil a nič. Niekto sa s tým stretol? Niekto na okolí Žiliny na diagnostiku či radu? 0948 127 996, aj sms zavolám. Upraveno 14. říjen 2016 uživatelem Antoan80 Citovat
Antoan80 Odesláno 11. srpen 2016 Autor Odesláno 11. srpen 2016 před 11 hodinami, krtek 2 napsal: cerpadlo v nadrzi je alebo,neni? je nové Citovat
krtek 2 Odesláno 11. srpen 2016 Odesláno 11. srpen 2016 (upraveno) filter a jeho stav? skus priskrtit spiatocku na nadobe filtra ci nastartujes moze byt sekly nizkotlaky regulator v tej nadobe filtra ,stiahnes tu prepadovu hadicku ucpes dieru prstom na filtri a niekto bude tocit najprv musis vylucit taketo jednoduchsie veci ,cize nizkotlaky okruch Upraveno 11. srpen 2016 uživatelem krtek 2 Citovat
Antoan80 Odesláno 11. srpen 2016 Autor Odesláno 11. srpen 2016 před 30 minutami, krtek 2 napsal: filter a jeho stav? skus priskrtit spiatocku na nadobe filtra ci nastartujes moze byt sekly nizkotlaky regulator v tej nadobe filtra ,stiahnes tu prepadovu hadicku ucpes dieru prstom na filtri a niekto bude tocit najprv musis vylucit taketo jednoduchsie veci ,cize nizkotlaky okruch skúsim ale aj to mám nový celý obal spiatočka je ta hore na pravo? vymenil som vstreky, VS čerpadlo, podávacie čerpadlo, 3 drv, jebne ma Citovat
krtek 2 Odesláno 11. srpen 2016 Odesláno 11. srpen 2016 spiatocka je ten nathrubok hore vlavo,pohlad (stojis pred autom a pozeras pod kapotu) Citovat
Antoan80 Odesláno 11. srpen 2016 Autor Odesláno 11. srpen 2016 před 4 minutami, krtek 2 napsal: spiatocka je ten nathrubok hore vlavo,pohlad (stojis pred autom a pozeras pod kapotu) vyskúšam a dám vedieť. tak to je ten tenkší natrubok Citovat
krtek 2 Odesláno 11. srpen 2016 Odesláno 11. srpen 2016 jj tensi, inak ako vies ze je tam nizky tlak paliva? bolo na dia? Citovat
Antoan80 Odesláno 11. srpen 2016 Autor Odesláno 11. srpen 2016 před 2 minutami, krtek 2 napsal: jj tensi, inak ako vies ze je tam nizky tlak paliva? bolo na dia? hej len 160 bar na štartovanie ukazuje tlak , tak ide len na sprej Citovat
Antoan80 Odesláno 11. srpen 2016 Autor Odesláno 11. srpen 2016 (upraveno) viem ale nie je Upraveno 11. srpen 2016 uživatelem Antoan80 Citovat
Antoan80 Odesláno 11. srpen 2016 Autor Odesláno 11. srpen 2016 hej je fungel nové, má 3 dni na volnobehu som ho nechal zohriať na cca 100 a potom som ho držal na 4 tisíc otáčok keby že bordel alebo zazdušnenie pustil som plyn a zdohlo Citovat
Antoan80 Odesláno 11. srpen 2016 Autor Odesláno 11. srpen 2016 (upraveno) nizky tlak ukazuje ,vsetci ze VS cerpadlo alebo vstreky. Prepady mal jeden velky a 2 uz boli nacate tak som vymenil cerpadlo aj vstreky. Podavacka bola tichsie ale sla tak som kupil novu. Pocut ako tlaci. inak ked sme odpojili snimac tlaku paliva auto zdochlo a udajne by malo na volnobeh ist. dalsi mechanik mi vravel ze na 407,mal zadrbany egr ventil a potrubie tak mu neslo chytit. Ale zas dalsi ze 306 ma trosku iny princip. Ide ma drbnut z toho uz. kazdy ma inu teoriu a auto v pici Upraveno 11. srpen 2016 uživatelem Antoan80 Citovat
krtek 2 Odesláno 11. srpen 2016 Odesláno 11. srpen 2016 (upraveno) ked nemas tlak nafty tak naco budes egr pozerat? preverte nizkotlaky okruch najprv tak ako som ti pisal vyssie ked nic tak na privod dat manometer (najlepsie dat na privod medzi filtrom a VS cerpadlom ked bude pumpa bzucat musi tam byt od 1 baru po 1.5 baru ked bude pod 0.8 baru tak sa nafta nepretlaci do VS cerpadla lebo v nom je protitlaky ventil nastaveny prave na 0.8 baru ked toto bude ok tak bud vysokotlaka cast alebo elektronika ze nechodi dobre drv ventil a pusta naftu spet do prepadu Upraveno 11. srpen 2016 uživatelem krtek 2 Citovat
Antoan80 Odesláno 11. srpen 2016 Autor Odesláno 11. srpen 2016 před 4 minutami, krtek 2 napsal: ked nemas tlak nafty tak naco budes egr pozerat? preverte nizkotlaky okruch najprv tak ako som ti pisal vyssie ked nic tak na privod dat manometer (najlepsie dat na privod medzi filtrom a VS cerpadlom ked bude pumpa bzucat musi tam byt od 1 baru po 1.5 baru ked bude pod 0.8 baru tak sa nafta nepretlaci do VS cerpadla lebo v nom je protitlaky ventil nastaveny prave na 0.8 baru ked toto bude ok tak bud vysokotlaka cast alebo elektronika ze nechodi dobre drv ventil kable na drv ventil sme premeriavali ci su dobre a ci nie skrat na kostru. Boli ok. cerpadlo by malo mat tlak az 3 bari podla vyrobcu. nemam asi kde zohnat manometer , neviem ako to vymyslim. ale ked je cerpadlo nove tak musi mat tlak. VS tlakove cerpadlo je tam 3 ks. co by mohlo byt zle na vysokotlakovej casti? musi ist auto nastartovat bez snimaca tlaku paliva? Udajne hej ale to som neskusal. Ale ze iba nastartovat ale vykon ziadny. Aj filter novy. Skusim zaslepit ten natrubok a potom uz neviem. Citovat
krtek 2 Odesláno 11. srpen 2016 Odesláno 11. srpen 2016 pumpa ma tlak 3 bary ale vo filtri je regulator a ten to zreguluje na 1.25 baru +- 0.25 takze do VS cerpadla ide tolko kolko pisem a vo filtri tolko bude aj medzi pumpov a filtrom len tolko bude 1.25 Citovat
Antoan80 Odesláno 11. srpen 2016 Autor Odesláno 11. srpen 2016 Aha len ako to zmerat ked neviem kde a kto ma ten manometer. teoreticky by mohol byt zadrbany privod z nadrze ale neviem ako to precistit z nadrze dopredu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.