Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zdravím, ale budem  asi vulgárny.

Nejde mi naštartovať  auto len na  sprej.

Nízky tlak paliva. Jebem sa  s  tým  ako   K.....    aj s  niekoľkými mechanikmi.

Všetko som  už vymenil a  nič. 

Niekto sa s tým stretol? Niekto  na okolí  Žiliny na diagnostiku či radu?

0948 127 996, aj sms zavolám.     

Upraveno uživatelem Antoan80
Odesláno (upraveno)

filter a jeho stav?

skus priskrtit spiatocku na nadobe filtra ci nastartujes moze byt sekly nizkotlaky regulator v tej nadobe filtra  ,stiahnes tu prepadovu hadicku ucpes dieru prstom na filtri a niekto bude tocit

najprv musis vylucit taketo jednoduchsie veci ,cize nizkotlaky okruch

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno
před 30 minutami, krtek 2 napsal:

filter a jeho stav?

skus priskrtit spiatocku na nadobe filtra ci nastartujes moze byt sekly nizkotlaky regulator v tej nadobe filtra  ,stiahnes tu prepadovu hadicku ucpes dieru prstom na filtri a niekto bude tocit

najprv musis vylucit taketo jednoduchsie veci ,cize nizkotlaky okruch

skúsim ale  aj to mám  nový celý obal

spiatočka  je  ta hore  na pravo?  vymenil som  vstreky, VS čerpadlo, podávacie  čerpadlo, 3 drv, jebne ma

Odesláno
před 4 minutami, krtek 2 napsal:

spiatocka je ten nathrubok hore vlavo,pohlad (stojis pred autom a pozeras pod kapotu)

vyskúšam a dám vedieť.

tak to je ten tenkší natrubok

Odesláno
před 2 minutami, krtek 2 napsal:

jj tensi, inak ako vies ze je tam nizky tlak paliva? bolo na dia?

hej len 160 bar na štartovanie ukazuje  tlak , tak ide len na sprej

Odesláno

hej je fungel nové, má 3 dni na volnobehu som ho nechal zohriať na cca 100 a potom som ho držal na 4 tisíc otáčok keby že bordel alebo zazdušnenie

pustil som plyn a zdohlo

Odesláno (upraveno)

nizky tlak ukazuje ,vsetci ze VS cerpadlo alebo vstreky. Prepady mal jeden velky a 2 uz boli nacate tak som vymenil cerpadlo aj vstreky. Podavacka bola tichsie ale sla tak som kupil novu. Pocut ako tlaci.

inak ked sme odpojili snimac tlaku paliva auto zdochlo a udajne by malo na volnobeh ist.

dalsi mechanik mi vravel ze na 407,mal zadrbany egr ventil a potrubie tak mu neslo chytit. Ale zas dalsi ze 306 ma trosku iny princip. Ide ma drbnut z toho uz.

kazdy ma inu teoriu a auto v pici

Upraveno uživatelem Antoan80
Odesláno (upraveno)

ked nemas tlak nafty tak naco budes egr pozerat? preverte nizkotlaky okruch najprv tak ako som ti pisal vyssie ked nic tak na privod dat manometer (najlepsie dat na privod medzi filtrom a VS cerpadlom ked bude pumpa bzucat musi tam byt od 1 baru po 1.5 baru ked bude pod 0.8 baru tak sa nafta nepretlaci do VS cerpadla lebo v nom je protitlaky ventil nastaveny prave na 0.8 baru  ked toto bude ok tak bud vysokotlaka cast alebo elektronika ze nechodi dobre drv ventil a pusta naftu spet do prepadu

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno
před 4 minutami, krtek 2 napsal:

ked nemas tlak nafty tak naco budes egr pozerat? preverte nizkotlaky okruch najprv tak ako som ti pisal vyssie ked nic tak na privod dat manometer (najlepsie dat na privod medzi filtrom a VS cerpadlom ked bude pumpa bzucat musi tam byt od 1 baru po 1.5 baru ked bude pod 0.8 baru tak sa nafta nepretlaci do VS cerpadla lebo v nom je protitlaky ventil nastaveny prave na 0.8 baru  ked toto bude ok tak bud vysokotlaka cast alebo elektronika ze nechodi dobre drv ventil

kable na drv ventil sme premeriavali ci su dobre a ci nie skrat na kostru. Boli ok.

cerpadlo by malo mat tlak az 3 bari podla vyrobcu.

nemam asi kde zohnat manometer , neviem ako to vymyslim.

ale ked je cerpadlo nove tak musi mat tlak. VS tlakove cerpadlo je tam 3 ks.

co by mohlo byt zle na vysokotlakovej casti?

musi ist auto nastartovat bez snimaca tlaku paliva? Udajne hej ale to som neskusal. Ale ze iba nastartovat ale vykon ziadny. Aj filter novy. Skusim zaslepit ten natrubok a potom uz neviem.

Odesláno

pumpa ma tlak 3 bary ale vo filtri je regulator a ten to zreguluje na 1.25 baru +- 0.25 takze do VS cerpadla ide tolko kolko pisem a vo filtri tolko bude aj medzi pumpov a filtrom len tolko bude 1.25

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...