agresssor Odesláno 7. srpen 2016 Odesláno 7. srpen 2016 Zdar všichni, tímto bych poprosil část klubáků bydlící okolo Šumperka zda by byl někdo ochotný mi omrknout jedno auto v lokálním bazaru za menší úplatu :). Ještě případně pokud má někdo zkušenosti s tímto bazarem budu rád když se podělí. Jedná se o tento vůz. Bude to auto pro tátu takže by mě zajímaly dojmy, jak vypadá jestli je ok či ne pokud ano a bude stát za to tam zajet pak budu řešit další kroky. https://www.sbazar.cz/autovelvet/detail/18054257-prodam-peugeot-307-16i-sw Citovat
P607Olda Odesláno 7. srpen 2016 Odesláno 7. srpen 2016 Díval jsem se na něj, ještě než ho dali na plac. Vypadá dobře, ale je otázka, zda je vše OK. Zkušenosti s tímto bazarem nemám, jen jednu. Známá tam chtěla koupit 206 SW 1,4 HDi. Brzda byla tupá. Řekla, že poprvé řídí diesel, a pak jí prodávající řekl, že na dieslu je normální, že brzda je tupá, že se musí hodně tlačit. Jsi zdaleka? Kupuj blízko svého bydliště. Anebo od ověřené osoby. Nechci brát zodpovědnost za tvoji koupi z tohoto bazaru. Pro známou pracně vybíráme (viz ověření historie) a bazarům obecně je dobře se vyhnout. Citovat
agresssor Odesláno 7. srpen 2016 Autor Odesláno 7. srpen 2016 Problém je v tom že v okolí není nic moc výběr a taky že se tátovi zalíbila tahle. Jako budu rád za cokoliv a pak pokud budou třeba kladný názory bych zkusil zaplatit tu prohlídku vozu ale u toho už bych chtěl být. Jde mi o ten první okuk zda má smysl se tímto autem zabývat. Ale i tak díky moc. Citovat
P607Olda Odesláno 8. srpen 2016 Odesláno 8. srpen 2016 (upraveno) O placení tady nejde. Auto bylo napohled pěkné. Mohu se tam stavit a nechat si ho otevřít, takže zjistím viditelná poškození, případně nechat nastartovat. Když jsem prohlížel jiná auta, tak auto právě přijelo, a tehdy ještě nebylo označené k prodeji. Snad byli s ním na STK, anebo spíše na obědě. Což znamená, že jezdí. Odpoledne se ozvu. Ale buďte hodně opatrní - ta paní jak jsem psal, se tomuto bazaru už vyhýbá - když jí někdo lhal do očí a ještě tak hloupě. Serviska je vyplněná razítkem s tureckým jménem. Chci tady dát kontakt na dovozce, ale to bude ještě nějaký týden trvat. Jednak on je teď na dovolené, a jednak od něho chci koupit jedno nebo dvě auta, abych ho mohl doporučit. Upraveno 8. srpen 2016 uživatelem P607Olda Citovat
ozzy56 Odesláno 8. srpen 2016 Odesláno 8. srpen 2016 toho Turka jsem si taky všiml už včera večer , nemusí to sice nic znamenat, ale nechal bych si auto proklepnout i v autorizáku, nemyslím jen doklady, ale i technickou stránku, jinak na fotkách vypadá slušně... Citovat
P607Olda Odesláno 8. srpen 2016 Odesláno 8. srpen 2016 http://www.autovelvet.cz/detail-332015.html Je to dovoz ze Švýcarska. Případně prohlídni všechny fotky. Lak je zašedlý, obroušený od myčky: na kapotě, na střeše, na hranách, např. podél předního skla. Další drobné škrábance různě. Řadící páka značně opotřebená, madlo roztrhané. Z volantu se loupe lak. Já tady nebudu rozvíjet teorie. Jen řeknu, že bych ho nebral - oko nepotěší a v tomto stavu by měl mít nižší cenu. Motor jde potichu. Citovat
agresssor Odesláno 8. srpen 2016 Autor Odesláno 8. srpen 2016 Diky moc Oldo poznatky řeknu tátovi. Ať se on zařídí:) Citovat
P607Olda Odesláno 8. srpen 2016 Odesláno 8. srpen 2016 Ať počká, až se zmíněný dovozce vrátí, ozvu se. Dobrá auta se na plac nedostanou, na ty se čeká. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.