Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny,mám problém se subwooferem ba peugeotu 407 při zvýšené hlasitosti začne v kufru repro hrozně chrcet.. Chci se zeptat zda nikdo nevíte čím to může být?nebo jestli to má za sebou..Vyměnit a za jaký?nevíte někdo info výkon a tak sub. V kufru díky za rady 

Odesláno

Nevím teda jak hraje origo JBL, ale já jsem měnil origo "papíráky" za tyhle:

vpředu:

http://www.ahifi.cz/reproduktory-gladen-m-165-v2.html

vzadu: 

http://www.autoradiahifi.cz/reproduktory-mac-audio-performance-x-162-p-1986.html

a samozřejmě tlumení, aby nevibrovaly plasty, to je pak peklo.. a zvuk je oproti origo asi o 300% lepší, a ač se to nezdá, to tlumení opravdu výrazně zlepší basy, nicméně už má spíš problém origo rádio s mě neznámým výkonem, ale nehraje to špatně a hraje to i docela dost nahlas, akorát když už se to přežene je občas slyšet, že zesilovač v rádiu brečí. Do budoucna plánuji, externí zesilovač a asi také subwoofer, ale nechce se mi to vše tahat dozadu (kabely od repráků, napajení...) . Nicméně pokud ti subáč chrastí, tak to má nejspíš za sebou.. :) 

Odesláno

Nejdřív zkontroluj zda je správně upevněn a okolo nejsou nějaké uvolněné části. Pokud je vše OK, tak začni na vrakáči shánět subwoofer, nebo ho můžeš koupit nový v peugeotu za cca 3900,- Kč. Snad je to ještě objednatelné.

Odesláno

Je ale zdá by to tam šlo nevím...Ještě se zeptám za jaký bych ho měl vyměnit? Ten jeden v kufru tak aby tam šel a hrál pokud možno aspoň stejně dobře nebo líp..?opravy reproduktorů budou asi dražší... 

Odesláno

Pokud se bavime o origo subaci, tak v nem zadny zesilovac neni. Je to dvoj-civkovej reprak. Zacni tim, ze odpoj jeden par a pak druhej. Uvidis jestli je v haji jedno z vynuti. Nebo mas jen mechanickou zavadu a to odtrhnuty kos. To se da slepit hustym lepidlem.l

Odesláno

Vyndal jsem subwoofer a je odtržena spodní membrána, zezadu na rep..nic není výkon,odpor nic..jen nějaké orig.cislo.. Nevíte někdo jeho výkon a tak...?? Abych věděl jaký mám sehnat.. V manuálu píšou jen o zesilovači celk.vykon.. 240 w.. Děkuju 

• O 3 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...