samoK Posted July 26, 2016 Share Posted July 26, 2016 (edited) Dobrý deň, našiel by sa niekto čo by vedel zohnať (predať dať) návod na 508sw a prerobiť softvér do SR alebo ČR jazyka ??? Ďakujem Samo Pezinok ospravedlnujem sa za rovnaký príspevok ako nižšie kým som sa zaregistroval a odbehol tak tam naskočil :-) tak ešte ten návod :-) Edited July 26, 2016 by samoK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TommyC4 Posted July 26, 2016 Share Posted July 26, 2016 ak by si chcel ist do Peugeot MA, tam mi neporadili s CZ, inak fajn servis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puq Posted July 26, 2016 Share Posted July 26, 2016 Nech sa paci navod aspon vo forme PDF, ak pomoze AP-508_BB_01_2011_SK.pdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samoK Posted July 26, 2016 Author Share Posted July 26, 2016 Fúúú ludia ste zlatý toto som nečakal a tak rýchlo dík moc... a servis skusim teda nejaký v BA alebo TT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts