Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Data z diagnostiky, pomuzete analyzovat?

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ahoj,

dnes jsem si napichl Peugeot 308 SW 1,6 HDI 68KW, r.2011 stav kilometru 161 000 na diagnostiku, abych zjistil co FAP a vyjelo mi toto. Znamena to, ze musim ihned menit FAP? Zatim auto jako takove mimo diagnostiku nic nehlasilo. Predem dekuji za pomoc.

data fap.xps

FAP VOLNOBEH.xps

ZAVADY BSI.xps

Upraveno uživatelem Swop
Odesláno

Jeste prikladam nove nemile zjisteni. Bylo mi divne ze je nadobka na aditivum trochu ochcana. Tak jsem vlezl pod a hle, tenka hadicka vyskocena viz. prilozene foto. Bohuzel ani nejde nasadit nazpet, je to cele ulepene a ucpane, ani ona hadicka nejde napr tenkym dratkem vycistit. Je mi jasne, ze to bude chtit asi vymenu hadicky a pripojky, mozna nadobky, nevim... v tomto nejsem fundovany.

IMG_20160722_221429.jpg

• O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahojte,

na diagnostike mi vypisalo chybu - SYSTEM S PALIVOVYM ADITIVEM - NESPRAVNA FUNKCE - TRVALE. Mam Peugeot 407sw,r.v.2006,2.0HDI,100KW. Co to znamena a co s tym?

Dakujem

Odesláno
P0460    

Fuel Level Sensor Circuit Malfunction.....

Ukazuje ti stav paliva v nádrži ? Ak je porucha,že ti stav paliva neukazuje....tak by som hľadal príčinu tam.

A ešte snáď aj snímač zátky nádrže by sa do toho mohol zamontovať.Potom RJ nevie že bolo dotankované a zosnímať množstvo paliva pre určenie dávky aditíva.

Odesláno
před 11 hodinami, ferinko2 napsal:
P0460    

Fuel Level Sensor Circuit Malfunction.....

Ukazuje ti stav paliva v nádrži ? Ak je porucha,že ti stav paliva neukazuje....tak by som hľadal príčinu tam.

A ešte snáď aj snímač zátky nádrže by sa do toho mohol zamontovať.Potom RJ nevie že bolo dotankované a zosnímať množstvo paliva pre určenie dávky aditíva.

Stav paliva mi ukazuje,tak myslim ze by to mohol byt ten snimac zatky nadrze.Taky snimac nadrze zozeniem kde?okrem peugeot servisu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...