Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Data z diagnostiky, pomuzete analyzovat?

Swop

Recommended Posts

Jeste prikladam nove nemile zjisteni. Bylo mi divne ze je nadobka na aditivum trochu ochcana. Tak jsem vlezl pod a hle, tenka hadicka vyskocena viz. prilozene foto. Bohuzel ani nejde nasadit nazpet, je to cele ulepene a ucpane, ani ona hadicka nejde napr tenkym dratkem vycistit. Je mi jasne, ze to bude chtit asi vymenu hadicky a pripojky, mozna nadobky, nevim... v tomto nejsem fundovany.

IMG_20160722_221429.jpg

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
P0460    

Fuel Level Sensor Circuit Malfunction.....

Ukazuje ti stav paliva v nádrži ? Ak je porucha,že ti stav paliva neukazuje....tak by som hľadal príčinu tam.

A ešte snáď aj snímač zátky nádrže by sa do toho mohol zamontovať.Potom RJ nevie že bolo dotankované a zosnímať množstvo paliva pre určenie dávky aditíva.

před 11 hodinami, ferinko2 napsal:
P0460    

Fuel Level Sensor Circuit Malfunction.....

Ukazuje ti stav paliva v nádrži ? Ak je porucha,že ti stav paliva neukazuje....tak by som hľadal príčinu tam.

A ešte snáď aj snímač zátky nádrže by sa do toho mohol zamontovať.Potom RJ nevie že bolo dotankované a zosnímať množstvo paliva pre určenie dávky aditíva.

Stav paliva mi ukazuje,tak myslim ze by to mohol byt ten snimac zatky nadrze.Taky snimac nadrze zozeniem kde?okrem peugeot servisu.