Neon Posted July 20, 2016 Share Posted July 20, 2016 Čus pežoťáci, zkusím první příspěvěk na dalším novém enginu fóra (pro nás starý "konzervy" teda pěkná hrůza) ale k věci: docela často se mi stává, že se mi nějak uspí telefon a lidé se mi pak nemůžou dovolat (je to model Captivate Glide od Samsungu - není moc na českém trhu k dostání a už je to i megadědek, tak podpora vcelku na prd, ale má hardware klávesnici qwertz, což docela vyžaduju, tak ho držím při životě). Když mi někdo volá, tak se mu to tváří, jako, že klasicky telefon vyzvání, hraje mu to i moji uvítací melodii, ale mně telefon nezvoní a co hůř, dokonce mi ani pak nepřijde žádná notifikace, že se mi někdo snažil dovolat. Takže vypadám, jako idiot, kterej nevolá zpět a navíc se ještě tvářící, že neví, že mu dotyčný volal. U SMSek je to v pohodě, tam mi jakmile se obživí telefon přijde třeba 10x Nemáte někdo tip co s tím, nebo případně na nějakou apku, která by mi ukazovala tyto hovory. Nebo to přesměrovat, abych na nějakém jiném přístroji poznal, že se mi někdo snažil dovolat, nebo já nevim ... (takový ty klasický věci, jako výměna simky, restart a pod jsem zkoušel). Vše vypadalo OK u jedný apky, která nedovolila telefonu "usnout", ale zase vysála megarychle baterii. Díky za případný helf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brixtr Posted July 20, 2016 Share Posted July 20, 2016 A zkusil si přímo tovární nastavení? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon Posted July 20, 2016 Author Share Posted July 20, 2016 Ano, tím restartem jsem myslel restart do továrního nastavení - ono se to prakticky už děje docela dlouho, ale až teď začínám zjišťovat, že se to stalo opravdu docela hodněkrát ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brixtr Posted July 20, 2016 Share Posted July 20, 2016 Něco podobného jsem měl jenže to se telefon tvářil jako by všichni padali do Black listu. I mě to až,vyřešila bohužel jiná rom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted July 24, 2016 Share Posted July 24, 2016 Ahoj Neone, s podobným problémem zápasím hodně v zaměstnání. Nakoupili jsme docela sračky Samsung Galaxy Trend a také nám to dělá (operátor O2, ale nevím, jestli to je jím). Výměna za silnější hardware pomáhá. Pozdravuj rodinu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velkybanan Posted July 24, 2016 Share Posted July 24, 2016 Bohuzel je to nemoc nekterych samsungu.treba galaxy core prime bez prehrani fw nefunguje fallback ze 4g na 2g/3g atd. Divny ze se tento problem vyskytuje jen u samsungu(overeno u vf,tm a o2) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts