Peugeot207 Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 Ahojte manželka má 207 a kúpil som jej volant z GTI prehodil som ho aj z air bagom ale tento nový je iba na jeden kábel do air bagu tak som ten druhý teda nezapojil a teraz mi svieti kontrolka air bagu a neviem či sa to dá vymazať cez počítač alebo či máte dáke skúsenosti Ďakujem za radu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 vrať origo volant a je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 prehodit cely svazek popripade prehodit piny na 2 pozici celal sem to u C4 ale ta mela vak jen s 1 konektorem (volant mel 2 konektory) - vak zustal puvodni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peugeot207 Posted July 18, 2016 Author Share Posted July 18, 2016 vrátil som aj origo a svieti stále no ale mi vravel jeden chalan že ked som to menil a nemal som rovno kolesá že sa tam daco pokazilo len sa mi to zdá divné lebo som ničím nepohol len som vymenil volant a baterku som mal odpojenú .... Lukáš nerozumiem tomu ako si to myslel musíš mi to napísal po lopate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 1) nezapnul si klicky bez vaku -?? 2) nektere typy vaku funguji i na na 1 patronu jen to je zrovna na spatnem svazku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peugeot207 Posted July 18, 2016 Author Share Posted July 18, 2016 nie klúč som dal do spínačky až keď bola už zapnutá baterka a všetko poskladané teda ... aha teda myslíš že ten čo mi tam pasoval tam nemá byť ale mám prehodiť koncovku a dať tam ten druhý ? inak vymazanie chyby som neskúšal no neviem či to pomôže a zasa v značkovom servise nechcem nechať 50 euro a aj tak to bude svietiť Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peugeot207 Posted July 19, 2016 Author Share Posted July 19, 2016 tak som bol na PC a chlap mi to spravil teda vyriešené dík za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts