Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mám v autě originál rádio na CD, bez USB, a to je asi ten největší problém, tak uvažuji o tom, že koupím nějaké autorádio s USB, i s rámečkem. chci se zeptat, jestli je v tom nějaký problém, popř. jestli by se dala vyřešit komunikace s origo ovladačem pod volantem. jinak auto je rv. 2009

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zadejte si do hledání Rádio AUX a je toho tu habaděj.......

POkud máš RD4 tak připíchneš vzadu do rádia do pozice CD měnič....a na dia povolíš CD měnič.

Odesláno

Pry mám autoradio RD4 ja to nepoznám.ale chtěl bych spíše USB. Tak jsem našel tenhle kabel tak by mě zajimalo jestli tenhle stačí nebo musím koupit jedině tu krabičku za 1500-2000kč.

Odesláno

Stačí ti tento kabel....připojit vzadu na pozici CD měniče.....a pokud tento kabel nebude na displeji vidět jako Input 1 tak musíš povolit  diagnostikou připojení CD měniče.

Odesláno

Pasujou tam oba neboj ...ten USB kabel z číny tam mám taky....je malej a píchne se jen na piny......ten USB Changer Yatour má standart konektor a ten tam pasuje přesně do pozice.

Odesláno (upraveno)

KOukal jsem na foto svoje a máš pravdu : pro RT3 je malinkej konektor pro RD4 je větší.....

Upraveno uživatelem celda1970
Odesláno

Tak ted v tom mám guláš? takže stačí tento kabel? na moje autoradio ktere přídavam na fotce.?? pokud ano objednam zapojím a buď bude fungovat a nebo nebude a bude mí někdo muset pres dia zapnout měnič chapu to takhle dobře?

IMG_20160727_173631.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...