cappo2 Odesláno 16. červenec 2016 Odesláno 16. červenec 2016 Čaute, Mám 307SW 2.0Hdi 89kW a opakuje sa mi problém s turbom. Ide bez problémov a zrazu stratí výkon a trebárs po dialnici pôjde max. 110km/h. Potom sa odrazu rozbehne a ide dobre. Problém je že sa ta vyskytuje sporadicky. Trebárs minule mi auto šlapalo 600km a až potom sa začali problémy. Vie mi niekto poradiť? Dakujem. Citovat
petan307SW Odesláno 16. červenec 2016 Odesláno 16. červenec 2016 Zkontroluj trubky k a od intercooleru, jestli ti se nekde nerosi olej. Muze byt nekde praskla Citovat
ferinko2 Odesláno 16. červenec 2016 Odesláno 16. červenec 2016 cappo2 - nemusíš hneď skočiť na každú somarinu,čo ti napíšu. Takže dobrá rada - bez diagnostiky sa v takom prípade (sporadická chyba) asi nezaobídeš.Ináč to bude len pokus a omyl. To vôbec nemusí a asi ani nie je problém turba. Citovat
cappo2 Odesláno 19. červenec 2016 Autor Odesláno 19. červenec 2016 Práve že diagnostika nevykazuje žiadnu chybu. Citovat
MJSytic Odesláno 19. červenec 2016 Odesláno 19. červenec 2016 NJN, jenže DIAG není jen o chybách DIAG je i k tomu, aby někdo zkušený podle ní mrknul na určité hodnoty a posoudil, jak moc jsou správné atd. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.