Berkoff Posted July 14, 2016 Share Posted July 14, 2016 Ahoj, dnes mi při cestě domů stěrače začali zpomalovat až se zastavili v půlce a lupla poistka. Válí se někomu doma motorek? Předpokládám že byli nenamazaný ramena a motorek je posmrti, tak jen zjištuju, jestli se dá ještě sehnat starši. Na nový jsem koukal u badisáka, ale je fakt za ránu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 1 Posted July 14, 2016 Share Posted July 14, 2016 Mám doma asi 2 a nemáš to ke me daleko jsem u český skalice.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berkoff Posted July 14, 2016 Author Share Posted July 14, 2016 Super, odhad ceny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 1 Posted July 14, 2016 Share Posted July 14, 2016 Kolik stoji novéj a podle toho něco rozumnyho navrhni,nechce se mi to hledat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berkoff Posted July 14, 2016 Author Share Posted July 14, 2016 Novej je za 1000 tak 500? Ne kecám, novej je kolem 4500 Kč , takže za 500? Navrhni něco ty, já teď dával spojku, čepy, tlumiče a čeká mě výfuk a gumy, takže pro mě teď ideálně za odvoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 1 Posted July 14, 2016 Share Posted July 14, 2016 S tvoji nabídkou souhlasim,jak to uděláme stavís se pro něj a rovnou vyzkousis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berkoff Posted July 14, 2016 Author Share Posted July 14, 2016 no asi stačí připojit na kabel jestli se točí, když ano, dám ti peníze a pojedu, zamontuju ho tam v klidu až doma. Přijedu si, přiští víkend (ted nemam čím, jedině bez stěračů) Nebo pokud to nepujde o vikendu tak v tydnu. Napíšu ti PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.