Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mam na vas dotaz nejdriv mi zacalo blbnout stahovani okna u spolujezdce tim ze spolujezdec si stahnul okno ale uz neslo zavrit a musel jsem ho zavirat od ridice. Vcera jsem daval auto z heveru a z niceho nic mi prestalo fungovat uplne tak jsem to nechal ze se na to rano podivam a rano uz mi nefungovalo ani okno u ridice a jediny o jde tak jsou zadni okna a dnes zacalo stahovat okno u spolujezdce ale nahoru nejde, nevite nekdo cim by to mohlo byt..?

Odesláno

Dratky jsou v pohode to jsem kontroloval, spolujezdcovy dvere mam rozebrany a kdyz jsem to promeroval tak proud tam jde. Napadlo me jestli to nebude hlavni ovladac u me ve dverich..

Odesláno

No jestli je to jako u 406 tak tam je pravě spinač spolujezdcova okna na řidičovi straně rozebiratelnej a daji se kontakty očistit, ten řidičuv je mikrospinač a ten jsem nerozebiral, myslim že to ani nešlo

Odesláno

Jo jo spolujezdcuv jsem rozebiral a koukal jsem na kontakty a tam je to v pohode, u ridice to rozebrat jde ale jen trochu ze jsem mel vyndanou tu hlavni desku ale dovnitr videt extra neni.. Zkusim vymenit ten hlavni ovladac a pak uvidim no:myslim

Odesláno

No u ridice mam ovladani vsech 4 oken a zadni okna mi fungujou stejne jako nastavovani zrcatek ale nejdou mi jen predni okna. Prave mi je divny ze nefunguje jen pulka oken nebo jestli se vypalil jen ten predni okruh nevim no.. a na ovladaci u spolujezdce mi jde ted jen stahovat coz vcera nefungovalo ale vcera mi zase fungovala stahovacka u ridice ktera dneska uz nejde..:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...