Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj

Chtěl bych se zeptat co by mohlo způsobovat cvakání od přední nápravy hlavně při brzdění protože od momentu kdy jsem auto odtlačil do garáže kvůli zablokované jednotce mě po zprovoznění začalo při brzdění pískat přední levé kolo postupně se k tomu přidalo při prudším a rychlejším sundání nohy z pedálu brzdy cvakání a cuknutí do pedálu zejména do kopce.Čím víc brzdu stlačím tím méně to píská nebo to přestane úplně cvakání a cuknutí do pedálu brzdy když to udělá tak jen při úplném zastavení při dobrzdění za jízdy jen píská zejména při jemném dotyku brzdového pedálu.Občas se stane že při zatočení doleva i bez šlapání na brzdu v kole lehce pískne a zejména lehce zavibruje volant nebo jakoby to jde do dveří u řidiče na straně kde kolo píská ale tohle se mě stalo úplně zřídka ale asi to s tím bude mít co dělat.

Napadlo mě že bud je bordel na desce nebo je vyskočená sundal jsem kolo a třmen drží,deska vyskočená taky není a bordel tam taky nebyl jedině mě napadá zkroucený kotouč ovšem zkušenost s tím nemám takže pokud není viditelně poškozený což není poznám prd.což si myslím že k tomu stáčí málo a podle oka to stejně člověk nepozná a nejvíc to dělá když jsou vedra naprší a nedělá to vůbec ani nepiští ani necvaká.

Ale dneska po cestě z práce v tom cvaklo bez brzdění po najetí na retardér a při vytočení na jedničku kolem 2500ot jakoby zavibroval volant zbytek cesty už to nedělalo jen občas písklo při brzdění.Ramena,čepy řízení,tyčky,vše nové.ale stejně bych to viděl na brzdy ale nemůžu zatím najít kde je chyba ale viděl bych to na kotouč co myslíte ? 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...