Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, hledal jsem, jestli se někdo nesetkal se stejným problémem jako já, ale úplně totožné příznaky se mi najít nepodařilo. Situace je následující – vše začalo před několika týdny, kdy se po zavření spolujezdcova okna ozývalo z dveří takové jakoby cvakání-praskání. Trochu mě to zarazilo, ale stahovačka fungovala a tak jsem tomu nevěnoval pozornost. Nedávno jsem přijel do práce a okno jednoduše nejde zavřít. Vyrazil jsem tedy auto hodit do bezpečí a cestou se najednou chytila a okno se zavřelo. Nedávno jsem ji pokusně stáhl jen o milimetr (mám přes přední okna takové ty plastové kryty, takže to není vidět) a už se nepodařilo ji vrátit zpět. Smířil jsem se tedy s tím, že je asi po ní a psychicky se připravoval na investici do nové. Teď se mi ale ono cvakání začalo ozývat i po dovření okna u řidiče a to už začíná být dost zásadní problém, jelikož auto nemá klimu a okna jsou jediný způsob, jak v něm za současných teplot jakš takš přežít. Zároveň mi přijde zvláštní, že by takhle odešly společně, pokud by byl problém v samotném mechanismu okna. Tuší někdo, kde by mohl být problém?

Odesláno

Podobný problém jsem měl u své 607čky, pomalu mi odcházely plastoví jezdci ve všech dveřích a příznaky byly obdobné..okna se nechtěly zavírat, musel jsem jim pomáhat a později se jezdci zlomili úplně a okno spadlo dolu do dveří..Nezbylo nic jiného, než koupit nové a vyměnit.. (objednaval jsem je z ebay za pakatel)

Ovšem nevím, jestli je u tvého auta stejný mechanizmus, ale nejspíš ano..

Odesláno (upraveno)

Nevím, jestli to bude úplně ta samá příčina. Mně to okno normálně zůstane v pozici, kam ho sundám (tzn. dolů to jde), ale už jej nevytáhnu.

Upraveno uživatelem emkay
Odesláno

Ano, mě to ze začátku dělalo to samé..dolů šlo, ale nahoru už s potížemi, jelikož se příčilo a pojistka na motorku stahovačky motorek vypínala, aby se nespálil...

Ovšem zjistit čím to je není až takový problém..stačí sundat polstrovaní dveří a podívat se v jakém stavu je mechanizmus  

Odesláno

Ono to nahoru najednou prestalo jit uplne. Z niceho nic proste ani tuk. To leve zatim normalne jede ale skripe u toho a pak je slyset to "klikani, cvakani, neco na ten zpusob". Doufam, ze to bude jen nejaka prkotina, stahovacky nejsou levna zalezitost co jsem koukal :/

Odesláno

lanko se postupně namotává na převod od motoru a láme, až se jednou utáhne tak, že s ním nehneš. Kdysi jsem spravil pomocí opravné sady z netu, ale piplačka... dnes bych to řešil výměnou za novější kus z vraku...

Odesláno

To co říká Slayer zní docela smysluplně, i ty zvuky by tomu odpovídaly. Stahovačka z vrakáče zní rozumně, protože kupovat dvě nové po nějakých 1500 je o dost víc, než by se mi do toho chtělo dávat. Jen se tady ale bojím, aby se po chvilce nerozsypala taky a já musel za chvíli tentýž problém řešit znovu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...