Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

lebo turbo sa nestihne pretlakovat ma male otacky(malo plynu vo vyfuku) este sa len rozbehuje keby podrzis dlchsie tak klesne podtlak , ked pridavas postupne turbo je uz roztocene a lahsie sa pretlakuje a tym klesa podtlak  (naklapa obtokovy ventil alebo lopatky) aby sa nepretocilo proste regulacia drzi pozadovany tlak v sacom potrubi

ak dobre chapem tak  mas na mysli podtlak na wastegate?

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno (upraveno)

Ja myslim podtlakovu banku na turbe tak tam je taka tycka a ked pridam plny tak sa ani nepohne a otacky motora idu len do 2900-3200. Ale ked pridavam postupne tak sa hybe pekne a otacky isldu po maximun. A aj ked drzim na dlhsie ze som na plno pridal tak sa to nepohne nijako.

Upraveno uživatelem pajo99
Odesláno (upraveno)

na diagnostike uvidis ci to chodi dobre, a to sledovanim pozadovaneho plniaceho tlaku turba a realneho tlaku turba rozdiel musi byt minimalny

pokial tomu tak bude tak vsetko je v poriadku

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno (upraveno)

no ked pridam hned plny tak pozadovany a plniaci sa dost líši kedže turbo ako keby tlaci tak ako na volnobehu kedžde sa nehýbe ten podlak. ale pri postupnom pridavani su tie tlaky 

Upraveno uživatelem pajo99
Odesláno

Bsi řídí otevírání elektroventilu a tim naklapeni lopatek turba. Ja když mám motor vypnutý, tyčka na membrane u turba je úplně vytazena nahoru, jak nastartuju úplně se zatáhne dolů na volnoběh. (ja měl ruplou mebranu a takhle mi to nefungovalo)

Odesláno z mého SM-N910C pomocí Tapatalk

Odesláno

mne to tiez pri nastartovani potiahne uplne po červíka, ale potom ked prídam hned na volnobehu plny plyn tak ostane dole a auto ide do max 3200otačok. ale ked pridavam postupne tak sa uz tiahnlo hybe smerom hore a auto ide az do maxima otaciek a stupa aj tlak za turbom.  

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...