majdoo2 Odesláno 14. červen 2016 Odesláno 14. červen 2016 (upraveno) Zdravim na displeji mi ukazuje spotrebu 99 litrov pri neutrale resp zaradenej rychlosti bez plynu a cim viac pridavam tak klesa, v podstate je evidentne ze to vyhodnocuje naopak cize ked ukazuje 99 litrov by mala byt nula a pri pridani by mala spotreba stupat nie klesat.. moja otazka znie ci netusite co moze byt zle zapojene alebo teda kde je problem ?? dakujem. Upraveno 14. červen 2016 uživatelem elton Citovat
HonzaZ Odesláno 14. červen 2016 Odesláno 14. červen 2016 Ahoj, a není to náhodou 99 km na litr? Ono se totiž nechá navolit jednotky v nastavení displeje. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 14. červen 2016 Odesláno 14. červen 2016 99mil na galon ne ??to je anglicke pocitaninevim jestli v "metrickem" to jde taky takhle nastavit Citovat
majdoo2 Odesláno 14. červen 2016 Autor Odesláno 14. červen 2016 to ma napadlo hned ako prve poznam te auta ... ale normalne ste ma zneistili ci som sa dobre pozrel , ale myslim ze tam bude nejaka chyba lebo aj vonkajsiu teplotu stale ukazuje 37°C plus minus nejake dva stupne aj ked je vonku realne 15 stupnov , a ked pustim hmlovky tak nejdu vypnut dokonca sa nevypnu ani pri prepnuti na dialkove ... ostatne veci sa mi zda ze funguju normalne. Inak je to rv 2007 HDI 100kw s farebou obrazovkou ale neviem aka RT to je ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.