Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

chtěl bych se optat na jednu věc - v jiném příspěvku "zvuky motoru" jsem popsal, co mám za problémy s autem, ale nyní jsem přišel ještě na jednu věc - všechny tyto problémy se objevují pouze, když je venku teplo, nebo horko a já si třeba zapnu klimatizaci, tím pádem je v motoru ještě větší teplo a v tu chvíli začnou přeskakovat otáčky motoru, a začnou se objevovat všechny ty podivné zvuky.. Když je venku normální teplota, tedy kolem těch 15-20 stupnu, je všechno relativně OK, ani ty otáčky nezlobí.. Kde by mohl být problém? Nějaké teplotní čidlo? Nebo mám zkusit vyhodit spodní platový kryt motoru, aby se to lépe chladilo? Už fakt nevím... Ale když jsem včera otevřel kapotu motoru, bylo tam vedro, že bych upekl špekáček...

Díky za názory.

Odesláno

motor se musí uchladit i se spodním deklem, jinak to, že zapneš klimu, nemá u motorů 406tek na teplotu žádný vliv, teplota motoru na budíku je jaká? pokud normálně jezdíš, nestojíš v kolonách, tak by teplota neměla přelézt 90 stupňů

Odesláno

Mne robil problém pri vyššej teplote DRV. To znamená ak bolo vonku teplo a po dlhšej jazde sa zohriala aj nafta.

Ahoj,

díky. DRV ventil jsem měnil v diesel servisu vloni.. Dali tam originální BOSCH.. Ten ventil je na rok? :-(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...