Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nemůžete mi někdo poradit kde najdu Čidlo teploty vody Expert II 10/2007 , kde je uložené? Pokud by měl někdo nějaké schéma , nákres a popis všeho pod kapotou motoru budu vděčný. Předem moc děkuji všem

Odesláno

Vyřešeno !! A všem moc děkuji za milou pomoc, jste zde super lidi a úžasný tým !! Tolik rad a pomoci jsem ani nečekal, na to , že to četlo 73 lidí.

Odesláno (upraveno)

petrp72:

Vyřešeno !! A všem moc děkuji za milou pomoc, jste zde super lidi a úžasný tým !! Tolik rad a pomoci jsem ani nečekal, na to , že to četlo 73 lidí.

Po ironické odpovědi budeš těžko čekat další pomoc.

Na různé dotazy jsem už odpovídal mnohokrát, tak se tě zrovna zeptám přímo: jak se vyznáš v motoru, když nenajdeš čidlo teploty.

Přesně řečeno, vyznat se nemusíš, ale pokud se moc nevyznáš, tak je mizivá šance, že správně identifikuješ závadu (čidel je tam více a může to být i konektorem, kabelem), a následně správně objednáš a vyměníš čidlo.

Takže, pokud jsi ze začátku nebyl schopen ani napsat, jaký máš motor, případně uvést VIN (i toto vypovídá o tobě), tak se nediv, že radit takovému člověku se nikdo nehrne, je to obvykle marné. Tahat z někoho informace je únavné.

Opravil jsi to sám, bez cizí pomoci, anebo jsi zajel do servisu?

Upraveno uživatelem P607Olda

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...