Nostalgic Odesláno 2. červen 2016 Odesláno 2. červen 2016 (upraveno) Ahoj, jsem tu nový, ale už jsem to tu sledoval nějakou dobu bez registrace. Ale k věci: U P406 se mi rozpraskala rukojeť řadící páky a kousek se i odloupl, tak jsem ji dnes úplně sundal a mám tam jen tu kovovou tyčku se zoubky na konci...máte nějaké tipy na novou rukojeť, která by dobře vypadala a hlavně padla do ruky? Originál tam už asi nechci, je to nuda, když už se rozpadla, využiju toho k pořízení nějaké jiné, stejně jsem o tom už uvažoval dřív. Máte nějaké tipy nebo fotky těch, co jste si namontovali do svých aut? Mám dost velkou ruku, takže robustnější rukojeť by pro mě byla vhodnější, ta originál mi připadala taková zbytečně malá, takže něco většího..nejlépe ze dřeva nebo třeba kůže...hlavně jde ale o to, aby padla dobře do ruky.. edit: a samozřejmě taky aby tam šla namontovat bez nějakých problémů :-) Upraveno 2. červen 2016 uživatelem Nostalgic Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 2. červen 2016 Odesláno 2. červen 2016 radicka ze 108 je dost robustni jen je na M12 zavit - takze zoubky budou mensi problem nebo nejaka tuningova ta se montuje pomoci nekolika malich cerviku Citovat
mmartinkovic Odesláno 2. červen 2016 Odesláno 2. červen 2016 V kazdych autodieloch predavaju, a da sa aj vyskusat, takze by si nasiel co ti vyhovuje. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.