Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar pezotaci, muzu si nechat namontovat tazne kde chci nebo musim v peugeotu? Jde mi o to jestli mi muzou cuknout u zaruky. Cenove sem se dostal u neautorizovaneho servisu na 6500.
Origo to je dvojnasobek.

Odesláno

pokud ten servis, co bude tažné montovat, nemá certifikaci pro montáž pro konkrétní model, tak záruka padá, nemluvě o možných problémech s el. instalací auta...,byl jsem nedávno v podobné situaci, autorizák mi dal 30% slevu

Odesláno

Montáž může provést jakýkoliv servis, Namontoval jsem už mnoho TZ na fungl nové vozy. Dokonce si TZ můžeš namontovat i svépomocí, ovšem pak musíš na evidenčku kde zkontrolují správnost montáže.

Elektroinstalaci u vozu v záruce doporučuji použít typovou, určenou přímo pro P308, právě kvůli případné raklamaci jakýchkoliv elektrosoučástí. Jen si ještě prostuduj smlouvu, zda tam není napsáno že tohle příslušenství budeš nakupovat výhradně u dealera, kde jsi koupil auto. S tím jsem se už také setkal. 

Odesláno

pokud ten servis, co bude tažné montovat, nemá certifikaci pro montáž pro konkrétní model, tak záruka padá, nemluvě o možných problémech s el. instalací auta...,byl jsem nedávno v podobné situaci, autorizák mi dal 30% slevu

u koho sis to nechal delat a na kolik ses teda dostal konecnou castku? ja jezdim ted na servis k tichemu. chtel bych obyc tazne, zadny bajonet.

Odesláno (upraveno)

Tichý mi neodpověděl vůbec na mejl, takže jsem se na ně vyprdl, dělal mi to Citroen v Porubě, taky jsem nechtěl bajonet, takže tažné orig. pevné,nesundávací,el. instalace orig. typová, cena cca 9500Kč

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Teraz nedávno sme kupovali nového Partnera,

A v Peugeote nám bez problemov namontovali ťažné za cenu ako kdekoľvek inde a za takú istú cenu. Myslim ze to bolo 250€.

Asi záleží na vzťahu zakaznik-predajca.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...