Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, nedavno jsem si poridil 206ku cc. Mam par dotazu ohledne elektricke vybavy:

1) Vuz je vybaven automatickym rozsvicenim svetel, ja mam v planu poridit denni sviceni LED s tim, ze kdyz treba vjedu do tunelu, aby se sami zapnuli potkavaci svetla. Bohuzel momentalne kdyz nastartuju, tak se svetla rozsviti ihned, takze s nim asi neco bude. Chci ho zkontrolovat, zda pres nej nekdo nedal lepenku, pripadne jsem nasel u stropni lampicky uvnitr ustrizeny modry tenky drat, nemuze to byt on? Pripadne nejaky tip, jak se do te krabicky dostat?

2) Vzhledem k bodu jedna by bylo asi fajn mit pri tom odpojenou baterku, tu se ale bojim odpojit, aby se mi neresetnulo radio a nezacalo chtit kod. Radio jsem jeste ani nemel venku, takze ho spise jen popisu. Clarion, na CD + moznost CD changeru. Vlevo zapinani a kolem nej dva ctverecky volume, na druhe strane je to Equalizer. Na vyndani slouzi 4 otvory. Chci se zeptat, zda se me to po odpojeni bude ptat na kod nebo ne, pripadne pokud ano, tak je mozne ho zjistit?

Diky mockrat za odpovedi :-)

VIN: VF32DNFUF43221245

Odesláno (upraveno)

1) tato funkce je spíše otravná, měl jsem ji na několika autech, ale vypnul jsem ji. Ono to zapíná i ve stínu a člověk pak vypadá divně - že nad tím nemá kontrolu. Funkce se zapíná tak, že po zapnutí klíčku držíš levé tlačítko 5 sekund.

Ale to se přiznám, že i LED svícení považuji za zbytečnost, protože je míň vidět a hlavně bývá umístěno níž (origo Škodovky :aut ) takže vlastně hůř plní svůj účel.

2) r.v. 2003 by už neměl chtít kód, protože je to MUX, tzn. rádio je spárováno pomocí diagnostiky. Nevím to na 100%, ale je fakt, že na Peugeotech z tohoto roku nebyl problém s odpojením baterky a rádiem. Máš placatou páčku rádia, nebo tenkou kulatou?

Nakonec zjistíš, jako i já, že čím míň do auta vrtáš, tím líp...

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

Dekuji za rychlou odpoved. To denni sviceni se tam bude navic i tezko davat, takze se na to mozna vykaslu. Packu od radia pod volantem mam plochou, zezadu se ovlada volume, ma v sobe kolecko na rychle prepinani a kdyz se zmackne zprava, tak se prepne mezi radiem a CD.

Odesláno

Máš datum výroby 15.4.2003, takže při odpojení aku nevznikne žádný problém s kódováním rádia. To denní svícení máš nastaveno v BSI pomocí diagnostiky. Nechá se to, pokud chceš, deaktivovat pomocí dia. Jsi z Prahy, takže deaktivace není problém, stačí se jen dohodnout kdy.

Odesláno

Diky moc za odpovedi. Diagnostiku bych chtel urcite projit kvuli katalyzatoru a lambde, abych vedel, zda je jeste v pohode, ale to ma cas 2 roky. Co se tyce automatickeho rozsveceni, tak vim, ze je rizene i pres PC, ale v tom stropnim svetylku jsem nasel ten ustrizeny drat, tak me zajima, kam ma vest. Nevypadal jako silovy, protoze ty, ktere vedou do svetylka, tak jsou tlusci. Tenhle je tenci. Svetylko ve strope mam ale zapojene pouze 2 draty, bud sviti nebo nesviti. Drat na dvere chybi, mozna je to on, ale jak rikam, je tenci. Jestli by jste mel nekdo cas se kouknout, jake barvicky vedou do stropniho svetla, tak by mi to pomohlo se zorientovat :-). Za nabidku Diagnostiky velice dekuji, az bude o prazdninach cas, tak bych se ozval.

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...