lukas razim Odesláno 18. květen 2016 Odesláno 18. květen 2016 zdravim, nedávno se mi sekla RT3 a pořád to ukazovalo loading a ready... ale nenaběhla, teď už z ničeho nic naběhla, ale je v nouzovém režimu nebo co, skoro nic není funkční, ukazuje mi jen spotřebu ale navigace,rádio a ovládání klimy neukazuje. nemáte s tim někdo zkušenost? reset přes tlačítko DARK jsem už asi 10x zkoušel :-( díky Citovat
foxo Odesláno 30. květen 2016 Odesláno 30. květen 2016 no to je mi nahodicka. Mne sa stalo po vcerajsi burke to iste!!! Radio zapnem, ale nejde zvuk, je furt zaseknuty na "7", ale nic nehra, idu prepinat mody RADIO-CD-AUX, ale nic nehra, a vlasne na nic ine nereaguje. Vsetko je spomalene, zblbnute a kopa veci nejde (co sa tyka radia) Normalne si myslim, ze na 99% do teho jebol blesk, lebo pri mojem aute sa rozhukali alarmy inych aut... Zatal sem vytahel na noc baterku a uvidime, co to spravi... Citovat
lukas razim Odesláno 2. červen 2016 Autor Odesláno 2. červen 2016 mě už to nefunguje tak měsíc, pojistka je v pořádku jinak by mi nefungovalo rádio vůbec :-) ale vůbec netušim čim by to mohlo být, žádnej update software nebo jinej zásah sem nedělal, nejde mi do hlavy proč funguje jen půlka funkcí, mám diagnostiku a ta mi hlásí že telematika je v pořádku. Tobě taky nehraje rádio? a co navi? Citovat
lukas razim Odesláno 3. červen 2016 Autor Odesláno 3. červen 2016 nepomohl by update firmware ? nebo jde to nějak dát do původního továrního nastavení? nejde mi to do hlavy že by z ničeho nic přestala fungovat půlka funkcí a půlka šla. Citovat
foxo Odesláno 4. červen 2016 Odesláno 4. červen 2016 takze... ja sem odpojil na jeden den baterku, a potom zapojil. A ejhle: radio je zase v poradku, a vsetko fachci jak ma. Ale zaujimave je, ze sa asi ani nezresetovalo, lebo vsetko nastaveni aj stanice radia se zachovali. Ked sem kedysi odpajal barerku (kvuli vymene silentu na prevodovke) tak se radio zerstlo, a zmazali sa mi stanice, nastaveni, cas a vsetko sem musel nastavovat znova. No teraz ne, vestko ostalo jak bylo predtym, ale s tym, ze uz ide. Tak je to vcelku zahada, co sa s tu elektirku deje. Teraz pre zmenu mi nejde zavirat soferove okno, ide iba sekvencne, neda sa naraz. Ale to idem riesit v inem vlakne... Citovat
Lada78 Odesláno 5. červen 2016 Odesláno 5. červen 2016 Sekvencne az na horu a pak chvilku drzet tlacitko nahore. Citovat
foxo Odesláno 6. červen 2016 Odesláno 6. červen 2016 jojo, tak sem to udelal, a uz aj okno ide jak ma Citovat
Romeo2006 Odesláno 8. červen 2016 Odesláno 8. červen 2016 Mne posledný týždeň sám od seba sa vypne a zapne rádio. A spraví to niekedy aj v tedy, keď chcem vypnúť obrazovku, aby mi nesvietilo. Ani som neupdatoval, ani nič také. Nejaké nápady? Citovat
lukas razim Odesláno 8. červen 2016 Autor Odesláno 8. červen 2016 s tim RTčkem jsou jen problémy a když sem koukal na net tak se prodávají za 5000 a víc použitý docela vysoká cena za 10 let starý rádio nejjednoduší by bylo ho vyndat a nahradit jiným ale nevim čím a hlavně jestli se dají dnešní rádia s androidem spárovat s palubním pc aby šla ovládat klima atd. nemáte s tim někdo zkušenost? Citovat
lukas razim Odesláno 8. červen 2016 Autor Odesláno 8. červen 2016 nevim jestli sem našel aktuální cenu RT6ky ale byla za 300 euro do auta v hodnotě 2000 euro :-( to nevim, nejradši bych to opravil páč stačí když cpu peníze do oprav a teď ještě do rádia :-( si člověk nevybere :-) ale stejně díky :-) akorát nechápu proč mi nejde ovládání topení a klimatizace větráky běží ale na displeji se nic nezobrazí, nemůže to být třeba tim že sem měl rozpojenej obvod klimy? že by byl bez tlaku a tim pádem se vyrušila funkce klimatizace a ovládání topení ??? Citovat
foxo Odesláno 22. červen 2016 Odesláno 22. červen 2016 aj keby bola klima nefunkcna, na displeji ti bude zobrazovat nastavene stupne... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.