Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,

mám docela problém. Mám Peugeot 807 2.2 HDI 94kw 12/2005 192xxx najeto. Dnes jsem byl před technickou na emisích  pánové mi emise nemohli udělat kvůli chybě P0 020 Přestavení vačkové hřídele "A" (řada 2), tak zni celý popis chybového hlášení. V příloze jsem zaslal ofocený problém.

Kdyby se s tím již někdo setkal a věděl jak odstranit popřípadě tak se odměním (při úspěšném vyřešení).

Jinak v autě nesvítí žádná kontrolka, startuje na cvrnknutí, jede hezky žádnej problém neregistruji.

Díky.

post-55418-0-68516800-1463394242_thumb.j

Odesláno (upraveno)

Mam rovnaku chybu a priciny môzu byt 2 prva porucha snimaca vacky, druha natiahnuta retaz medzi vackami a preto sa vacky mierne natocia a snimac vyhodnoti ze to nesedi. Ale kedze mi kontrolka motora nesvieti bude porucha na snimaci vacky lebo ten je iba kontrolny snimac ktory kontroluje funkciu snimaca klukoveho hriadela ale keby bola natiahnuta retaz tak ju pocut na volnobehu ako chrasti aj ked ma napinak a motor by mal tazsie starty dlchsie by si tocil a nemal vykon bola by vyssia spotreba...

Upraveno uživatelem Lubo§

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...