Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

V předchozích příspěvcích je také uvedené, že jsem občas úplně slepej ... Píše se o BSI a ECU, pod BSI mám asi deset podmenu s tunama položek, pod ECU asi osm, no podívám se znova, ale jak se znám, sám asi na nic novýho nepřijdu, kdybych to tam viděl, tak se naptám, že ...

Odesláno

Ok, takže spínač jsem asi našel, pokud je to ono - předtím jsem to odignoroval s tím, že automatickou převodovku nemám, ale asi je to jedna položka pro oboje ... aspoň teda když je to ve stejný skupině, jako spínač brzdy, kterej mi na pedál reaguje, tak by snad mělo - může mi to někdo prosím potvrdit?

No a problém je, že tohle mi teda nereaguje - ani na sešlápnutí, ani na ruční mačkání po vytažení, ani na odpojení a vyzkratování drátem. Bezva :-( takže teď najít druhej konec kabelovýho svazku a prozvonit, a potom nejspíš rozebrat půlku auta aby se protáhnul novej drát - jdu listovat dokumentací, kde vůbec BSI najdu ... jako obvykle, rady a přímé odkazy, kde je to popsaný, vítány ...

PP2000-spinac_spojky.png

• O 4 měsíce později...
Odesláno

tak a je tu pokračování s takovým polovičatým happyendem ...

konečně jsem se dostal opět do servisu, s tím, že spojka prostě nespíná - káble proklepnuty, opět závěr, že je to v tom spínači, no a teď se podržte, on tam byl blbej typ (viz výše o rozpínání versus sepínání), takže když jsem tehdy koupil stejnej, tak jsem vlastně koupil špatnej ... takže auto si postálo do druhýho dne než se sehnal správnej, a teď už tempomatuje

no a proč to není úplnej happyend ale jenom polovičatej?

- za prvý, v diagnostice to prostě stav toho spínače neukazuje (což je důvod, proč jsem si myslel, že je to v kabelu a ne ve spínači, protože i když jsem ho měl odpojenej a zkoušel dráty vyzkratovat ručně, tak se to nezměnilo)

- za druhý, na palubce mi neukazuje rychlost, prostě se jenom chytne na aktuální, nefunguje zapauzování a návrat na nastavenou rychlost (ale zrychlovat a zpomalovat tlačítkama jde)

- za třetí, šlápnutím spojky nebo brzdy se vypne; měl jsem za to, že když ho nezruším ručně, tak po puštění pedálů má jet dál, pokud teda nezpomalím pod to jeho minimum nebo nepodřadím na trojku a míň (ale možná jsem blbě pochopil návod?)

hmmmm ... já to auto prostě miluju ...

Odesláno

Mozno mas este nieco zle,

ale ta 3 moznost je myslim jasne napisana - spojka alebo brzda prerusi, pauzne tempomat, cize navrat jedine tlacitkom start/pauza, alebo + ci -.

k 1 myslim ze stav by si mal vydiet na diagnostike ci je zopnuty alebo rozopnuty.

a 2 aku rychlost chces este zobrazovat? ked sa zapina, vzdy si zoberie aktualnu rychlost. nastavena rychlost ostaval len ked si pauzol tlacitkom.

Este by mal fungovat stav, ked pridas plyn na nastavenom tempomate, tak po uvolneni nohy z plynu, by malo nadalej tempomatovat to co bolo nastavene. napr nastavis 90. nohou na plyne pridas na 110. das nohu z plynu dolu a rychlost pomaly klesa, ked dosiahne 90 tempomat pokracuje sam v drzani rychlosti.

Odesláno

ad 1 - no to vím, že bych to vidět měl, ale nevidím, prostě furt "Ano"

ad 2 - četl jsem pomluvy (...), že po aktivaci tempomatu se má nastavená rychlost zobrazit místo malého (nulovatelného) počítadla kilometrů ... ale možná se to týká jen některých/novějších modelů

ad 3 - vypne se mi i plynem, a tím "vypne" myslím to, že se zruší nastavená rychlost, a nejde aktivovat tím pauzovacím tlačítkem, musím kliknout zrychlovací nebo zpomalovací

Odesláno

páčka je v pohodě, tlačítka i otočnej spínač mi v dia stav ukazujou, i při jízdě to na to pauzovací tlačítko reaguje, ale jenom na deaktivaci, už to s ním neaktivuju ... nechápu :-(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...