Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chalani občas mi vypadávajú stierače ale to len v prvej a druhej polohe na 3 rýchlosti idú skoro vždy ale nieje to podmienkov .. mám r.v. 1998 s dažďovým senzorom ktorý nefunguje pre neoriginalne relé ... vraj tam má byť relé modrej farby ale ja tam žiadne modré nemám len čierne .. ale to ma netrápi .. skôr len tá funkčnosť stieračov ..a ked z tretej polohy prepnem do 1 polohy tak stierače prestanú ísť a stoja napr. aj v polovici okna .. už si stým neviem dať rady .. :/ 

Odesláno (upraveno)

pravdepodobne dobehovy kontakt v motorceku, modre rele maju maju sterace bez dazdoveho senzoru je to cyklovac s jednym  prednastavenym cca 5 sekundovym cyklom

na scheme s dazd senzorom tiez vidim rele ale farbu ti nepoviem ak by tam bolo tiez to modre tak jedno doma funkcne mam 

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno (upraveno)

dobre takže treba kúpiť nový motorček stieračov ? inak v prvej polohe stieračov mi ide každých 5sek. stierač .. ale môže pršať ako chce rýchlejšie nepôjde a dažďový senzor neustale svieti .. 

Necituj prosím přímo předchozí příspěvky, díky.

Upraveno uživatelem elton
Odesláno

Bud novy, alebo ked to demontujes, tak to otvor a pozri kontakty ci nie su vydrate, alebo vazelina na tom mieste.

ďakujem zajtra to po nočnej hneď pozriem lebo v tomto počasí to nieje sranda takáto vec .. niekde som sa dočítal že by to mohol byť na chybe aj samotný senzor dažďa je to pravda ? 

Odesláno

senzor funguje iba v prvej polohe, resp v tej kde mas AUTO napisane.,

ostatne su obycajne stale stieranie, resp jedno zotretie.

ale mne v tom režime (auto) stiera stále v nieakých 5sek. cykloch či už prší alebo nie .. a z poistkovej skrine počujem vždy cvaknuť relé nieaké ... 

Odesláno (upraveno)

tak potom asi nemas dazdovy senzor alebo mas nejaku prerabku lebo takto presne funguju stierace bez senzora  ako popisujes ,

ten motorcek to je tip ,to ti nikto nezaruci ze je to tym 

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno

Sam pises, ze snimac nefunguje, je neoriginal rele.

tak je jasne ze ked to das na AUTO ze aj tak na snimac reagovat nebude.

Keby sa sem tam precital navod na pouzitie, alebo sa aspon zohnal, nebolo by tazke identifikovat co na co sluzi.

Ale dobre :

2 - vyssia rychlost stierania

1 - nizsia rychlost stierania

AUTO - riadi sa podla senzora, ak je vyblokovany, je to klasicky cyklovac (moznost nastavit cas po kolkych sekundach sa spusti zotretie)

0 - hadam je jasne

-1 - 2x zotrerie okna.

k sebe - ostrekovac + 2x zotretie okna.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...