mk405 Odesláno 20. prosinec 2005 Odesláno 20. prosinec 2005 takže tou doubo se budu pohybovat na služební cestě v jižních čechách, takže bohužel neuvidím, ale spoléhám na vás kamarádi a vaší techniku Citovat
Dundee Odesláno 21. prosinec 2005 Odesláno 21. prosinec 2005 Přepínali jsem na Peugeoty v přestávkách MS v hokeji (ale myslím, že v r. 2004?) a to nejlepší se tam právě nedostalo, Bohouši... Citovat
Vopičí Odesláno 21. prosinec 2005 Odesláno 21. prosinec 2005 :super:super:D:D:super:super:super Paráda, úplně jsem ten dokument hltal jak to šlo. Jenom je škoda, že tam nebylo nic o novějších modelech a taky třeba nějaký záběry z továrny, jak ty Pažouty dneska dělaj. Chtěl jsem si no nahrát, ale po 30 min jsem zjistil, že si nahravám Čt1:grr:roll:grr. Ještě štěstí, že to v Pá od 3:00 na Čt1 opakujou, to už si dám pozor:super Citovat
Marda106 Odesláno 21. prosinec 2005 Odesláno 21. prosinec 2005 Taky jsem se dival byl to skvelej dokument a dobra byla ta cast jak prisly ti 205GTI no ale jinak celej dokument skvelej malem jsem to ani nestihl ale spechal jsem abych to stihl.... Dobry bylo jak vysvetlovali to o tom znaku proc zrovna lev prej protože to znaci silu pružnost a dost dalsich vec.. proste super porad:super Citovat
Petr 406 red Odesláno 21. prosinec 2005 Odesláno 21. prosinec 2005 Samozřejmě jsem nebyl doma tak jsem nic neviděl :( Citovat
Tornado Odesláno 21. prosinec 2005 Odesláno 21. prosinec 2005 Původně zaslal: Marda106 Taky jsem se dival byl to skvelej dokument a dobra byla ta cast jak prisly ti 205GTI no ale jinak celej dokument skvelej malem jsem to ani nestihl ale spechal jsem abych to stihl.... Dobry bylo jak vysvetlovali to o tom znaku proc zrovna lev prej protože to znaci silu pružnost a dost dalsich vec.. proste super porad:super Taky jsem se dival. S tim znakem to bylo tak, ze prej tenkrat potrebovali nejakej znak na pilu. A lev mel znacit jeji zuby, pruznost a silu. No a pak se jim to asi zalibilo a lva pouzivali uz na vsechno... Citovat
Marda106 Odesláno 21. prosinec 2005 Odesláno 21. prosinec 2005 Původně zaslal: Tornado Původně zaslal: Marda106 Taky jsem se dival byl to skvelej dokument a dobra byla ta cast jak prisly ti 205GTI no ale jinak celej dokument skvelej malem jsem to ani nestihl ale spechal jsem abych to stihl.... Dobry bylo jak vysvetlovali to o tom znaku proc zrovna lev prej protože to znaci silu pružnost a dost dalsich vec.. proste super porad:super Taky jsem se dival. S tim znakem to bylo tak, ze prej tenkrat potrebovali nejakej znak na pilu. A lev mel znacit jeji zuby, pruznost a silu. No a pak se jim to asi zalibilo a lva pouzivali uz na vsechno... Jo jo tak nejak to bylo ale i tak to sedi k peugeotu sila a pruznost Citovat
Hadra Odesláno 22. prosinec 2005 Odesláno 22. prosinec 2005 hm, já jsem tou dobou odemykal v Olomouci před Lídlem kámošovu Šáde uzoun drátem. Takže se to nestihlo. Citovat
Bohouš Odesláno 22. prosinec 2005 Odesláno 22. prosinec 2005 Tak jsem to shlédnul, ale myslel jsem, že tam tu 205 trošku víc rozeberou......ale aspoň jsem se dozvěděl, že jsem IN když jí mám :D:D:D Citovat
Marton Odesláno 22. prosinec 2005 Odesláno 22. prosinec 2005 Prosim, ma to niekto na stiahnutie ci poslanie? Citovat
Tazman Odesláno 22. prosinec 2005 Odesláno 22. prosinec 2005 Jé tak to jsem proměškal:roll, pokud to někdo máte dejte prosím vědět. Dík Citovat
Trundik Odesláno 22. prosinec 2005 Autor Odesláno 22. prosinec 2005 Taky jsem to bohužel nestihl, ale dneska v noci ve 3.00 to opakují, tak si musím nastavit video, když už nemám DVD rekordér. Citovat
Aluška Odesláno 22. prosinec 2005 Odesláno 22. prosinec 2005 Já na to myslela 3 dny dopředu a samozřejmě včera na to zapomněla. Vzpomněla jsem si až večer, já hlava děravá :(. Tak už se těším, až to někde zpracuje a já na to budu moct kouknout . Citovat
Marda106 Odesláno 22. prosinec 2005 Odesláno 22. prosinec 2005 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Tak jsem to shlédnul, ale myslel jsem, že tam tu 205 trošku víc rozeberou......ale aspoň jsem se dozvěděl, že jsem IN když jí mám :D:D:D Jo taky jsem se dival jak řikaly ze 205GTI byl velkej boom a taky se mi libilo jak tam mluvily o te 205T16 to bych se i svezl... Jinak nechces darovat 205GTI abych byl taky IN:D Citovat
Marda106 Odesláno 22. prosinec 2005 Odesláno 22. prosinec 2005 Původně zaslal: Hadra hm, já jsem tou dobou odemykal v Olomouci před Lídlem kámošovu Šáde uzoun drátem. Takže se to nestihlo. Prosimte na co krades skodovky nereknu kdybys odemikal neco lepsiho:D Citovat
Hadra Odesláno 22. prosinec 2005 Odesláno 22. prosinec 2005 Původně zaslal: Marda106 Původně zaslal: Hadra hm, já jsem tou dobou odemykal v Olomouci před Lídlem kámošovu Šáde uzoun drátem. Takže se to nestihlo. Prosimte na co krades skodovky nereknu kdybys odemikal neco lepsiho:D jezdíme do práce na střídačku víš?A zrovna včera jsme jeli šáde. Citovat
Vopičí Odesláno 22. prosinec 2005 Odesláno 22. prosinec 2005 Původně zaslal: Marda106 Původně zaslal: Hadra hm, já jsem tou dobou odemykal v Olomouci před Lídlem kámošovu Šáde uzoun drátem. Takže se to nestihlo. Prosimte na co krades skodovky nereknu kdybys odemikal neco lepsiho:D :D:D Citovat
Vopičí Odesláno 22. prosinec 2005 Odesláno 22. prosinec 2005 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Tak jsem to shlédnul, ale myslel jsem, že tam tu 205 trošku víc rozeberou......ale aspoň jsem se dozvěděl, že jsem IN když jí mám :D:D:D Taky mám radost, že jsem In:mrk:D:mrk Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 22. prosinec 2005 Odesláno 22. prosinec 2005 Já zrovna v tu dobu, co to dávali musel nalívat \"moudra\" do hlav mých svěřenců na teorii. :( :( :( Citovat
Marda106 Odesláno 22. prosinec 2005 Odesláno 22. prosinec 2005 Původně zaslal: Hadra Původně zaslal: Marda106 Původně zaslal: Hadra hm, já jsem tou dobou odemykal v Olomouci před Lídlem kámošovu Šáde uzoun drátem. Takže se to nestihlo. Prosimte na co krades skodovky nereknu kdybys odemikal neco lepsiho:D jezdíme do práce na střídačku víš?A zrovna včera jsme jeli šáde. Ja takhle tak to potom jo ja uz se lekl ze je to tak spatny ze se musej krast skodovky:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.