Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Televizní vysílání pro Peugeot Club

Recommended Posts

Odesláno

takže tou doubo se budu pohybovat na služební cestě v jižních čechách, takže bohužel neuvidím, ale spoléhám na vás kamarádi a vaší techniku :mrk

Odesláno

:super:super:super:D:D:super:super:super

Paráda, úplně jsem ten dokument hltal jak to šlo.

Jenom je škoda, že tam nebylo nic o novějších modelech a taky třeba nějaký záběry z továrny, jak ty Pažouty dneska dělaj.

Chtěl jsem si no nahrát, ale po 30 min jsem zjistil, že si nahravám Čt1:grr:roll:grr.

Ještě štěstí, že to v Pá od 3:00 na Čt1 opakujou, to už si dám pozor:super

:papa

Odesláno

Taky jsem se dival byl to skvelej dokument a dobra byla ta cast jak prisly ti 205GTI no ale jinak celej dokument skvelej malem jsem to ani nestihl ale spechal jsem abych to stihl....

Dobry bylo jak vysvetlovali to o tom znaku proc zrovna lev prej protože to znaci silu pružnost a dost dalsich vec..

proste super porad:super

Odesláno
Původně zaslal: Marda106

Taky jsem se dival byl to skvelej dokument a dobra byla ta cast jak prisly ti 205GTI no ale jinak celej dokument skvelej malem jsem to ani nestihl ale spechal jsem abych to stihl....

Dobry bylo jak vysvetlovali to o tom znaku proc zrovna lev prej protože to znaci silu pružnost a dost dalsich vec..

Taky jsem se dival. S tim znakem to bylo tak, ze prej tenkrat potrebovali nejakej znak na pilu. A lev mel znacit jeji zuby, pruznost a silu. No a pak se jim to asi zalibilo a lva pouzivali uz na vsechno...

Odesláno
Původně zaslal: Tornado

Taky jsem se dival. S tim znakem to bylo tak, ze prej tenkrat potrebovali nejakej znak na pilu. A lev mel znacit jeji zuby, pruznost a silu. No a pak se jim to asi zalibilo a lva pouzivali uz na vsechno...

Jo jo tak nejak to bylo ale i tak to sedi k peugeotu sila a pruznost

Odesláno

Já na to myslela 3 dny dopředu a samozřejmě včera na to zapomněla. Vzpomněla jsem si až večer, já hlava děravá :( :(. Tak už se těším, až to někde zpracuje a já na to budu moct kouknout :o.

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

Tak jsem to shlédnul, ale myslel jsem, že tam tu 205 trošku víc rozeberou......ale aspoň jsem se dozvěděl, že jsem IN když jí mám :D:D:D:D

Jo taky jsem se dival jak řikaly ze 205GTI byl velkej boom a taky se mi libilo jak tam mluvily o te 205T16 to bych se i svezl...

Jinak nechces darovat 205GTI abych byl taky IN:D

Odesláno
Původně zaslal: Hadra

hm, já jsem tou dobou odemykal v Olomouci před Lídlem kámošovu Šáde uzoun drátem. Takže se to nestihlo.

Prosimte na co krades skodovky nereknu kdybys odemikal neco lepsiho:D

Odesláno

hm, já jsem tou dobou odemykal v Olomouci před Lídlem kámošovu Šáde uzoun drátem. Takže se to nestihlo.

jezdíme do práce na střídačku víš?A zrovna včera jsme jeli šáde.

Odesláno

:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

Tak jsem to shlédnul, ale myslel jsem, že tam tu 205 trošku víc rozeberou......ale aspoň jsem se dozvěděl, že jsem IN když jí mám :D:D:D:D

Taky mám radost, že jsem In:mrk:D:mrk

Odesláno

jezdíme do práce na střídačku víš?A zrovna včera jsme jeli šáde.

Ja takhle tak to potom jo ja uz se lekl ze je to tak spatny ze se musej krast skodovky:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...