Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

370 ohmov musis namerat meraj vsetky 3 piny vsetky kombinacie jedna kombinacia ti musi ukazat cca 370 ohmov zvysne kombinacie neukazu nic nulu

a hned premeraj protikus konektorr ten co smeruje az do rj motora meraj proti kostre ohmy musis namerat dve kostry a treti pin ti bude ukazovak desiatky kiloohmov tym preveris kable do rj motora od snimaca

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno

No ked si mi napisal rele cerpadla tak ma napadlo ze ja ro rele za RJ motora mam olepene paskou tak som ho vytiahol smrdi ako zhorene a jedno rele pekne zopina ked zapnem kluce ale to druhe nezopina a ked ho spojim tak mam na pine3 12v a zacne hucat aj podavacie ale iskru stale nehadze musim najst merak na odpor a zmerat to cidlo na zotrvaku

Odesláno (upraveno)

na tom rele premeraj piny 3 a 10 odpor ma byt cca 85 ohmov ak nenamerias nic je spalene

a druhe rele piny 12a 7 to by malo byt ok ak naskakuje tiez 85 ohmov musis namerat 

Odesláno (upraveno)

Rele pini 3 a 10 82.5ohmov

Pin 12 a 7 82.7ohmov

Ale to rele co zopina cerpadlo to to mi kluce nezopnu musim manualne ho spojit

A snimac zotrvaku neukazujr ziaden odpor na ziadnej kombinacii cize ten bude mrtvy

Edit to cele som si aj pomeral ci tam ide elektrika aby ho zoplo a elektrika tak ide ale preco ho nechce zopnut ide tam 12.40v

Ale.na tom pole ktory rozopina rele cerpadla je stale 12.4V co je na rele pin11 a napetie by malo zmiznut ked idem startovat ale nezmizne a na pole ked je zopnute rele tak je tam 12.4v len ked ide aj pol aby bolo rele rozopnute tak mi ho nezopne aspon podla mna by to tak malo byt

To dolne rele je to ktore nezopina je stale v takejto polohe

post-44720-0-97140100-1462205038_thumb.j

Upraveno uživatelem juraj4522
Odesláno (upraveno)

napetie meras proti kostre auta ze? no relatku nestaci len plus 12v ale takisto potrebuje kostru ako ten tvoj merak a tu kostru mu pripne rj motora 

tych 12 voltov mu tam posles ty po otoceni klucika a kostru mu tam zase pripne rj motora tomu rele cerpadla ,to druhe rele ma kostru pripnutu napriamo na karoseriu takze po otoceni klucika naskoci a napaja snimace v aute

pin 11 je silovy privod od baterky s ovladanim rele nesuvisi 

a rj  motora ti nepripne kostru preto lebo nema a  nedostava impulzy od snimaca otaciek je preruseny  ked si nic nenameral na nom ,takze vymen snimac otaciek

ak si meral dobre ten snimac(odpor) ze ti ani na jednej kombinacii neukazalo nejaky odpor tak je to tym ze nenastartujes

rj motora nevie ake su otacky motora, takze nevie kedy ma hadzat a ako rychlo hadzat iskru ,takze to odstavi a preto to nejde

Odesláno

aj som si to myslel ze to bude vsetko kvoly tomu snimacu je na nom vyrazene 1997 rok vyroby auta tak jaj chapem ze vypovedal sluzbu ale zo dna na den :D no stava sa pozeral som a kamarat ma taky isti snimac s 1.4 je tam presne taky isty aj odpor meral a je 370 ako v katalogoch  tak dufam ze to pojde lebo cinu tam davat nechcem a valeo alebo hella vychadza okolo 100eur a to je teraz dost :/

Odesláno (upraveno)

pojde to po vymene ,to sa neboj ,snimac vyber von pravdepodobne  bude zo spodu trafeny( odrety) ,preto to odide okamzite 

ak vravis ze cievka rele je opalena tak vymen aj to dvojrele komplet na fotke nevidno dobre ci mu nieco je alebo nieje

Odesláno

Krtek dakujem za pomoc pugig zase ide ako ma bolo to snimacom kluky dal som z tej 1.4 a behal som na tom a potom z

Ho po 2dnoch odpalilo tak som kupil novy a zatial drzi pekne na brnk startuje ani neprotoci celu otocku uz musim doriesit len moju druhu 306 1.4 ktora tiez nestartuje :D

Odesláno

No 1.6 idem dat striekat a 1.4 som kupil za par € ze startovala zle ale nakonic nemala tlaky boly kruzky a ventily KO tak som prekruzkoval zabrusil ventile zlozil nastavil vole par dni isla pekne tichucko a na druhy den nic benzin,iskru,vzduch ma tlaky ma ale nenaskoci :D tak cakam na diag lebo sviety aj diagnostika ale to ma este tu 2pinovu a neviem najst nikoho kto ma koncovku a vie to diagnostikovat tak chcem akurat ist pozriet ako sa to vyblikuje a skusit to sam doma aby som vedel ake chyby to ukaze

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Caute zase moja 306 1.6 zacala no skrej prestala startovat po otoceni klucom nefunguje ani cerpadlo(ked ho dam priamo tak cerpadlo ide a tlaci benzin) a nehadze iskru cidlo kluky je funkcne a aj tak to nejde vybral som aj vstrek. rampu a vstreky nestriekaju a nehadze iskru premeral som aj dvoj rele a to je funkcne uz ma traz fakt nic nenapada proste ked zopnem kluce tak dvoj rele sa  nezopne ale ked ho mechanicky zopnm tak ide cerpadlo ale iskru nehadze  skusal sm dve inducky ako aj druhe kable a viecky

akurat som nameral na konektore inducky ked zacnem tocit tak do inducky mi klesne stava na nejakych 5V inak pred startovanim tam je prud tak ako je nabyta baterka

napada vas nieco ? diag nesviety a nechce ma spojit ani cez univerzal diag a ani cez lexiu a skusal som aj dalsie dve RJ s klucom a nepomohlo ani aby nastartovalo a ani na pripojenie

Odesláno

narazovy som skusal zatlacit je zataceny skusal som ho prepojit aj na priamo bez zmeny

a stalo sa to z noci do rana akurat som si vsimol ze mi sviety ta ovalna kontrolka STOP ale ked zacnem startovat zhasne

Odesláno

ak ho mas prepojeni musi dvoj rele cvaknut a svietit kontrolka diag...

inac ecu nema napajanie , cize ani snimace a vstreky....

potom uz le skusit dat ine rele....a poistky vsetky premerat ziarovkovou skusackou...nie vyzualne...

pri zapnutom kluciku......

Odesláno (upraveno)

vsetky poistky premerane multimetrom aj pod palubkou a pri motore

diag nesvieti len ta STOP 

do inducky stava ide ale ked zacnem startovat padne na 2-3V 

konektor pre vstreky (2pin) jeden pin 12V a 2pin ma 7v  

tak si myslim ze RJ bude mat napajanie a vnej nebude problem skusal som dve RJ aj kluc som mal ku kazdej aj cip

a dvoj rele tiez menene dva kusi s pojazdneho auta

Upraveno uživatelem juraj4522
Odesláno (upraveno)

vidim , ze si v tom uz dost doma....:)

tak sa snaz najst problem , ked zatlacis rucne prve rele , ci ti zopne kontrolku diag.......

ked ho budes drzat a zatlacis druhe musi ist cerpadlo......

potom uz len problem z imno...

merak je niekedy zradny....ukaze napatie , no z druhej strany...preto vzdy skusacka....

Upraveno uživatelem vladosr
Odesláno

poistky aj meriam ale aj prepipavam 

pve rele mi zopne same ale diag nesvieti ani ked ja manualne zopnem druhe rele a ide cerpadlo 

tiez ma napada immo len ho neviem cez lexiu pozriet ani cez delphi diag lebo ma nespoji budem sa s tym hrat a skusat vsetko mozne aj kazdu radu a ak nie zanesiem elektrikarovi ale to nerad lebo to bude blbost a vypita pekny balik a aj tak mi nepovie kde bola chyba 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...