Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

tak ked si to meral dobre na protikuse konektora snimaca otaciek(nie konektor snimaca otaciek ale jeho protikus) tak to neni dobre

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno (upraveno)

No jeden koniec meraka na minus pole a druhym som meral steker ktory ide dalej potom do RJ motora a nameral som to co som pisal vissie a nenameral som ani stavu na pine k RJ motora pre imobilizer

Upraveno uživatelem juraj4522
Odesláno (upraveno)

ano a malo ti ukazat 1 ohm   ,1 ohm . a napr 30kiloohm

ked je to tak jak pises nejde ti signal od cidla otaciek do rj motora

klucik bol zapnuty?

Odesláno (upraveno)

A ukazalo mi nic nic a 01.0om Ale.ked som ked som prepipol kable k od stekra RJ motora na steker snimaca otaciek tak dva su od RJ motora a jeden je plusak od baterky 

Ano skusal som aj pri zapnutom kluci aj vypnutom

Odesláno (upraveno)

tam neni ziaden kabel od baterky je tam signalovy vodic ide do rj , kostra signalu ide do rj ,a tienenie co je vlastne tiez kostra a ide na kostru

Odesláno (upraveno)

Bol som to pozret este raz a dva idu mi pipaju na stekri k RJ a jeden mi pipa aj na plus pole ale aj na minus pole

Odesláno (upraveno)

nedavaj to na plus pol cosi , pomeraj este raz a nie pipak ale ohmy si nastav  dva musia ukazat odpor blizky nule potom merak prepni na vyssi rozsah a musi ukazat radovo v desiatkach kiloohmov merias voci kostre vozidla ziaden plus pol chces odfajcit nieco?s merakom sa sice nic nestane ale keby to tam pripnes holym dratom odje.. rj motora

Odesláno (upraveno)

zapojena RJ motora meram steker na kde sa ma pichnut cidlo kluky mam nastavene om ciernz kabel meraka na minus pole a cervenym meriam steker pre snimac kluky kluce mam zapnute

Pin 1 nic 

pin2 nic

pin3 02.6 om

Odesláno (upraveno)

predchvilov si napisal ze dva ti zapipali a teraz ze len jeden kabel ti ukazuje nizky odpor tak jak to je?

klucik maj vypnuty

jeden hrot na kostru auta alebo minus pol baterky a druhy postupne prikladas na tie tri piny protikusa snimaca otaciek maj nastaveny rozsah 200

potom daj rozsah 200kohm a  znova vsetky 3 piny premeraj

Odesláno

tym ze merias voci kostre piny protikusu merias az do rj motora cize rj motora musi byt zapojena cize zistis ci je kabel dobry aj ci je rj motora dobre ukostrena ale neviem co robis asi si nerozumieme neviem

Odesláno

tak idem skusit premerat kostry na RJ mam to merat voltami alebo dat ohm ? lebo ked dam ohm tak aky odpor by mala mat spravna kostra alebo to zalezi podla dlzky a hrubky kabla ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...