Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Caute moj pugi zacal trocha strajkovvat zacalo to tym ze ked som zacal staartovaat taak bolo pocut len ako kedy cvaknutie cievky na starteri a asi na 10pokus vzdy nastartoval tak som ho rozobral a bol KO tak som za par eur zohnal druhy dobry bol nahoddeny v aute a isiel pekne ale ked som ho nahodil tak roby to iste ale uz na 5pokuss zacne tocit motorom a nastartoval a asi po 20km som zhasol auto a uzz som nenastartoval lebo nejde podavacie cerpadlo auto stalo 9mesiacov v teplej garazi tk som ho dal na priamo na 12v a neetocilo tak som objednal nove dneska som ho nahoddil a ked dam klucce do 2polohy tak cerpadlo nejde ale ked ho dam napriamo tak idde meral som aj steker a neni tam stava vsetky poistky su dobre aj relatko cvaka tak uz neviem kde je chyba dal som aj baterku nabyt ale nepohohlo kostry som pozeral vsetky ocistene ale ziadna zmena tak by som chcel vediet ci sa niekto stretol s takymto problemo aj z tym cvakanim namiesto startovania a z tym ze nejdde podavacie cerpadlo

Odesláno

Sviecky vonku nahodene na kable oprete o kostru a ani jedna nedava iskru ani ked som dal stare nahradne tak ani tie vymenil som kable ale nepomohlo ako zistim ci je v poriadku indukcna cievka ?

Odesláno

Dobre inducnu cievku som vylucil lebo som bol kupit v mototechne novu :) nejaku schemu na konektor k cievke ma niekto ? Ze ktore su stale pod prudom a ktore su riadiace zrejme od cidla pri zotrvaku ?

Odesláno

Dobre inducnu cievku som vylucil lebo som bol kupit v mototechne novu :) nejaku schemu na konektor k cievke ma niekto ? Ze ktore su stale pod prudom a ktore su riadiace zrejme od cidla pri zotrvaku ?

Odesláno (upraveno)

pin 3 je napajanie plus 12v(a to  po otoceni klucika na par sekund  a potom trvale pri  startovani ) ,  piny  1 a 2 su spinacie(riadiace\) od rj motora 

kup si ziarovkovu skusacku ,stoji par drobnych da sa par veci premerat

ten snimac otaciek je pravdepodobny tiez ide premerat 

inak to je viacbodove vstrekovanie? na kazdy valec mas samostatny vstrekovac? ,vstrekovanie tiez treba preverit ci funguje

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno (upraveno)

no tou skusackou sa daju tie vstreky testnut alebo vybrat rampu palivovu a sledovat ale to je pracnejsie o dost

Odesláno

to ti ukazuje kostru cez cerpadlo musis tocit motorom vtedy tam musis mat plus 12 volt  merak zapojis jeden hrot na minis pol baterky alebo kostru vozidla a druhy hrot na pin 3 a otocit klucik do druhej polohy(ale to ti musi otocit druha osoba ,ty merias) a na par sekund sa musi zjavit 12 voltov potom pri startovani tam musi byt vkuse 12 voltov prestane startovat zmizne 12 voltov

Odesláno (upraveno)

vyber snimac otaciek alebo len rozpoj jeho kabel a na jeho konektore meraj piny 1a 2 aky maju odpor

daj vinkod nech viem aky snimac tam mas kolko ohmov mas namerat

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...