Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, jsem tu nový a potřeboval bych poradit. Mám Puga 307 1.6 16v rok výroby 2001 a mam neskutečné problémy s elektroinstalací. Možná se to někomu z vás stává také že občas jedete a najednou se vam rozsvítí kontrolky např. Esp nebo Stop a přitom a autem nic není a dál jedete. Nebo také že vám při jízdě "pulzující" přední světla a přestává hrát rádio. Přesně tyto problémy mám a proto se ptám, má někdo s těmito problémy zkušenosti a mohl mi poradit jak je vyřešit?

Předem děkuji všem za pomoc

Odesláno

někde máš zkorodovanou kostru, nebo špatný kontakt, vystříkej spec. sprejem na el. instalaci všechny dostupné konektory, zkontroluj fyzicky pojistky a jejich uložení, ukostření světel, ukostření baterie a motoru, prostě takové ty věci, co si může udělat každý laik

Odesláno

Diagnostika ukázala že je auto v pohodě. Začalo to dělat asi cca. dva týdny po dia. Já si osobně myslím že to buď bude špatný dobíjení, tedy rozbitej altík nebo kontakty

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...