Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zaměřil jsem se na 2.0 Hdi,tak uvidím co seženu. Zatím není nic,takže automat je už úplná utopie. Budu zkoušet i dealery,jestli o něčem nevědí či nemají na bazaru.

Odesláno z mého YOGA Tablet 2-830F pomocí Tapatalk

Odesláno

Já zatím koukám po CZ původu do 150t najeto. Dovoz zatím neřeším, protože skoro co auto,tak bořenina a nebo stočenina. Jinak vypadá pěkně.

Odesláno z mého YOGA Tablet 2-830F pomocí Tapatalk

Odesláno

Ja mam 308 z Citroen Select. Zaruka 12mes. Ma to pod 140tis, takze zaruka je tak, ze ja hradim 40% z ceny dilu, oni 60%. Prace je zdarma... Je to urcita zaruka jistoty, ale i tak... Treba u me 3 vstriky mimo toleranci takze pujdou na vymenu. To bych necekal ve 138tis, operak z nemecka... Nastesti misto 21tis budu platit "jen" 7500,-. Neni to idealni, clovek si koupil "novy" auto aby nemusel resit zavady jako na tom starem a ono preci jen se neco zase naslo. No ale co se da uz delat... Neumim si predstavit kdyby to bylo z klasika bazaru...

Odesláno

To je teda hodne brzo resit vstriky. Já popravdě dovoz žádný nechci. Zvláště z Německa. Kvalitní auta bez nehod jsou tam dražší jak u nás. Stačí projet mobile.de.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...