saslik Odesláno 30. duben 2016 Autor Odesláno 30. duben 2016 Áno .... Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Citovat
Lada78 Odesláno 1. květen 2016 Odesláno 1. květen 2016 Kdyz mackas spojku pri volnobeznych otackach, skace ti noha na pedalu? Dela to jen pri klidnym rozjizdeni, nebo i pri prudkym rozjezdu? Citovat
saslik Odesláno 1. květen 2016 Autor Odesláno 1. květen 2016 (upraveno) Mne trasie podlaha keď pridávam, keď je auto V zabere okolo 80kmh keď vyradím za jazdy tak to netrasie. .. A padal trošku trasie na voľno beh ale sedel som v ďalších 2 407 mach A tam to robí rovnako ba skoro viacej. .. Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Upraveno 1. květen 2016 uživatelem saslik Citovat
saslik Odesláno 5. květen 2016 Autor Odesláno 5. květen 2016 V nedeľu idem dať druhu poloos A nove predné tlmice tak som zvedavý či sa niečo zmení. ... Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Citovat
saslik Odesláno 10. květen 2016 Autor Odesláno 10. květen 2016 No neviem lebo som dával letné gumy A pri vyvazovani neboli moc čisté kola A odpadli mi závažia tak teraz musím ísť vyvážiť kola A uvidím len ich musím poriadne umyť nech tam závažia držia Ale tu poloos som ešte nemenil skúsil som iba predné tlmice lebo pri poloosi budem musieť dať aj New olej.... Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Citovat
saslik Odesláno 10. květen 2016 Autor Odesláno 10. květen 2016 (upraveno) Čím viac vecí pomenim tým viac to trasie A začalo to keď som vymenil ten spodný silent už pri akejkoľvek akceleracii trasie podlaha resp vybruje až mi noha trpne fakt už nevie čo to može byť. .... Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Upraveno 10. květen 2016 uživatelem saslik Citovat
foxo Odesláno 11. květen 2016 Odesláno 11. květen 2016 Nike na 206tke vybroval ovlant, a bolo to kvoli zlym tyckam riadenia... Vyskusaj dobre na zdvyhaku, ci kolesa nemaju volu, a to do vsetkych smerov... Citovat
saslik Odesláno 11. květen 2016 Autor Odesláno 11. květen 2016 Diky za radu ale kolesá sú úplne pevné mám nové spodné capy tyčky stabilizatora tyčky riadenia nové predné tlmice aj horné uloženia. .. Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Citovat
foxo Odesláno 11. květen 2016 Odesláno 11. květen 2016 no tak potom asi fakt ta poloos, pripadne obydve, a pozri aj ulozenie tej dlhej, ci je v poriadku to lozisko, co ju dorzi.. Keby boli zle kolesa, tak by to nevybrovalo len v zabere, ale keby si mal predsalen nejake pochybnosti, tak ti poziciam moje zimne na diskoch. Tie su OK, tak by si potom mohol definitivne vylucit zavadu kolies... Citovat
saslik Odesláno 12. květen 2016 Autor Odesláno 12. květen 2016 Super Ďakujem odskúšam jazdiť, včera som bol dať vyvážiť kola A boli úplne zle vyvážené A to som obuval pred týždňom na letné. ...A včera som zistil že mám K.O silent čo je hneď pred FAPom na výfuku tak varianta ešte že to bude ono bohaaaaa [emoji37] Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Citovat
ivan74 Odesláno 14. květen 2016 Odesláno 14. květen 2016 Sorry za OT ale zbav se toho auta.Já za rok a pul co mam 407sw rv.05( 2,0 v LPG) vyměnil jen alternátor jinak auto jezdí super.Musím zaklepat.Tohle vše co popisuješ.....by mi z toho jeblo.. Citovat
saslik Odesláno 14. květen 2016 Autor Odesláno 14. květen 2016 Dávam tomu poslednú nádej lebo auto sa mi veľmi páči vždy som chcel 407 ale moja smola že som si vybral diesel.. Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Citovat
chuck11 Odesláno 14. květen 2016 Odesláno 14. květen 2016 Diesel není problém,holt jsi trefil na špatný a asi i neudržovaný kousek. Citovat
saslik Odesláno 15. květen 2016 Autor Odesláno 15. květen 2016 No ved to ja mam na takéto kúsky proste šťastie ale nechcem sa ho vzdat keď už som toľko investoval... Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.