-=Michal=- Odesláno 20. prosinec 2005 Odesláno 20. prosinec 2005 Původně zaslal: Matt na jezdeni na snehu taky neni nic tezkyho, ale kdyz jeden po suche silnici a najednou je tam na kraji zmrzla louze kterou prehlidnes, takt to je potom na picu .....zima není jenom o autech a ježdění autem :papa Citovat
Matt Odesláno 20. prosinec 2005 Odesláno 20. prosinec 2005 mozna pro tebe ne, pro me je celej zivot jezdeni autem Citovat
-=Michal=- Odesláno 20. prosinec 2005 Odesláno 20. prosinec 2005 Původně zaslal: Matt mozna pro tebe ne, pro me je celej zivot jezdeni autem Jsi tělesně postiženej ? Tak to sorry, nevěděl jsem Citovat
-=Michal=- Odesláno 20. prosinec 2005 Odesláno 20. prosinec 2005 Původně zaslal: Matt ne nejsem, ale miluju jezdeni Já taky rád jezdím často na koni Ještě k těm autům. Nevíte někdo, zda na Jaguar existuje druhovýroba ? Kolega tady do mě hustí, že prej né.... [upravil dne 20/12/05 -=Michal=-] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.