Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den,

Dnes mi u mé 407SW 2.0HDI 103kw při přidání plynu při zařazené páté a šesté rychlosti v cca 1800 otáčkách vyskočili otáčky bez přidání výkonu jakoby prokluzovala spojka či co. Dělalo to opakovaně. Už se mi to stalo cca před rokem při cestě do Chorvatska kdy to dělalo opakovaně, ale pak to přestalo a já to tedy neřešil.

Může mi prosím někdo poradit co to může být?

Děkuji

Odesláno (upraveno)

Pokud ses lehce neopřel o spojku a nezmačknul ji, tak pomalu spojka odumírá, jsem to zažil na 206 ....nejdřiv občas na 4.přev. stupni....potom se to po čase rozšířilo i na trojku a všeci radili, že se mi to zda, není možné ve 80 tisících....jenže jsem se nenechal přemluvit a šel sem do výměny...a byla mrtvá téměř, po výměně 100% spokojenost...neřešil bych, dokud tě to nezačne prudit častěji....

Pokud tomu nebudeš šlapat po krku, což svádí....tak s tím požiješ ještě.

Upraveno uživatelem johnny.so
Odesláno

No jo, ale když mi to poprvé udělalo skoro před rokem a teď třičtvrtě roku nic, lítám jak drak a najednou to zase začne dělat. To je mi trošku divný právě.

Kdyby to dělalo celou dobu tak to tady ani neřeším - rovnou si plánuji servis.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Já už mam auto tři roky a od nákupu jsem najel cca 60tkm a ta spojka to dělá od začátku a stále stejně.. Přijde mi, že v zimě to dělá méně a když je teplo tak víc.. taky jde ztuha pedál spojky.. Nicméně stává se to jen při "FULL" na 5 - 6 st. 

Odesláno

jojo, ten občasný prokluz spojky je u PSA dost rozšířený jev, ale ten kdo jezdí v klidu, na něj nemusí vůbec přijít... ;)

ale už dávno s tím mohl něco udělat výrobce :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...