Fremen Odesláno 10. duben 2016 Odesláno 10. duben 2016 Dobrý den, Dnes mi u mé 407SW 2.0HDI 103kw při přidání plynu při zařazené páté a šesté rychlosti v cca 1800 otáčkách vyskočili otáčky bez přidání výkonu jakoby prokluzovala spojka či co. Dělalo to opakovaně. Už se mi to stalo cca před rokem při cestě do Chorvatska kdy to dělalo opakovaně, ale pak to přestalo a já to tedy neřešil. Může mi prosím někdo poradit co to může být? Děkuji Citovat
johnny.so Odesláno 10. duben 2016 Odesláno 10. duben 2016 (upraveno) Pokud ses lehce neopřel o spojku a nezmačknul ji, tak pomalu spojka odumírá, jsem to zažil na 206 ....nejdřiv občas na 4.přev. stupni....potom se to po čase rozšířilo i na trojku a všeci radili, že se mi to zda, není možné ve 80 tisících....jenže jsem se nenechal přemluvit a šel sem do výměny...a byla mrtvá téměř, po výměně 100% spokojenost...neřešil bych, dokud tě to nezačne prudit častěji.... Pokud tomu nebudeš šlapat po krku, což svádí....tak s tím požiješ ještě. Upraveno 10. duben 2016 uživatelem johnny.so Citovat
ozzy56 Odesláno 10. duben 2016 Odesláno 10. duben 2016 (upraveno) přesně tak , přidávej plyn s citem a pojezdíš dlouho Upraveno 10. duben 2016 uživatelem ozzy56 Citovat
Fremen Odesláno 11. duben 2016 Autor Odesláno 11. duben 2016 No jo, ale když mi to poprvé udělalo skoro před rokem a teď třičtvrtě roku nic, lítám jak drak a najednou to zase začne dělat. To je mi trošku divný právě. Kdyby to dělalo celou dobu tak to tady ani neřeším - rovnou si plánuji servis. Citovat
ozzy56 Odesláno 11. duben 2016 Odesláno 11. duben 2016 ta spojka se tak prostě chová, ale pokud ,,lítáš jak drak'', tak neřeš a rovnou plánuj servis Citovat
xbata Odesláno 20. duben 2016 Odesláno 20. duben 2016 Já už mam auto tři roky a od nákupu jsem najel cca 60tkm a ta spojka to dělá od začátku a stále stejně.. Přijde mi, že v zimě to dělá méně a když je teplo tak víc.. taky jde ztuha pedál spojky.. Nicméně stává se to jen při "FULL" na 5 - 6 st. Citovat
ozzy56 Odesláno 20. duben 2016 Odesláno 20. duben 2016 jojo, ten občasný prokluz spojky je u PSA dost rozšířený jev, ale ten kdo jezdí v klidu, na něj nemusí vůbec přijít... ale už dávno s tím mohl něco udělat výrobce Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.