Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Odešla mě elektronika v klíči klíč fungoval do momentu kdy praskl plíšek pod baterkou plíšek jsem novej nesehnal ale nechal jsem ho z části opravit bohužel auto neodemyká ani nebliká dioda.

A při připojení mimo baterky to samý dá se to ještě opravit ? nebo rovnou sehnat přijímač a klíč ? obvolal jsem 5 vrakovišt a nic jsem nesehnal takže netuším kde to vezmu.

Kdyby jste někdo měl radu nebo na prodej klíč+přijímač na 406 97 klíč dvě tlačítka superblokáda tak budu rád kvůli tomu mě stojí auto už týden před barákem.

Upraveno uživatelem Nick406
Odesláno (upraveno)

Jelikož moc nedám na první dojem tak jsem si s tím trochu hrál a ono když to chytne kontakt což není zrovna moc častý tak dioda blikne takže zůstávám u toho že to chce ten plíšek přitom mě říkal elektrikář že to je KO navíc dioda je jen pro test baterek na vysílaní nemá vliv takže bych potřeboval jestli by se nenašla nějaká dobrá duše :D:) která by mě mohla navštívit a pujčit mě na zkoušku ten plíšek :) někdo kdo má tento klíč se superblokádou a baterkou CR1620.

Nehrotil bych to tak kdybych mohl jezdit ale bohužel nemůžu....a nebo jak odpojit imo bez nastartování motoru ?

post-48063-0-27952400-1458831091_thumb.j

Upraveno uživatelem Nick406

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...