Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den vespolek....nemáte někdo takovouto krytku kola, nebo alespoň toho lvíčka...?? průměr krytky 15.5cm, výška lvíčka 5,5cm..díky !!! nebo tip.....

post-33113-0-53663900-1458470889_thumb.j

Odesláno (upraveno)

Těžko. Nový stojí asi 600. Dost se krade, ulamuje se ten lev, takže je o ně nouze. Myslím, že když na vrakáči seženeš, za 200 nebo 300, bude to úspěch.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

Taky mi zůstal už jeden, tak jsem si podle něj udělal sádrovej odlitek. Odlil jsem je z dentacrylu, nastříkal na černo a přilepil na pokličky. Vypadá to dobře a vydrží to v pohodě i myčku

Odesláno

Taky mi zůstal už jeden, tak jsem si podle něj udělal sádrovej odlitek. Odlil jsem je z dentacrylu, nastříkal na černo a přilepil na pokličky. Vypadá to dobře a vydrží to v pohodě i myčku

ok, a nemohl bys mi ho vyrobit a prodat...?když už máš tu formu...... bez povrch. úpravy  dík za info

Odesláno

Tu formu jsem vždy zničil, abych vyndal ten odlitek. Jestli ti alespoň jeden lvíček zbyl, tak si rozdělej trochu sádry a ponoř ho tam. Až to vytvrdne, tak ho vyndej a máš formu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...