Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny,

rád bych si předelal 1.8čku do LPG a byl bych moc rád za nějaké tipy od majitelů LPGčkových 407ček (i dalších samozřejmě ;)).

Jak velká nádrž se místo rezervy vejde?

Za kolik se s tím dá cca jezdit?

Jakého výrobce LPG doporučujete?

Při jaké teplotě se má motor ideálně automaticky na LPG přepnout?

Co všechno bych si měl nechat namotovat spolu s LPG (mazání atd)?

Pokud má někdo (na jakýkoliv typ Peugeota) montované LPG v Brně, rád si poslechnu názory na firmy, které to tu dělají a určitě i doporučení na nějakou kvalitní.

Díky moc za tipy V.N.

Odesláno

Jsem z Kolína a jel jsem až do Brna za Outradou (greenfuel) nechal jsem si tam dát VSi Prince (je o něco dražší než jiné značky, ale TOP v LPG) a 100 000km a nešáhnul jsem vůbec na nic, ani na filtr. Žere to stále stejně.

Nádrž na 56litrů vejde se ti tam cca 42litrů=zrušit plovák a máš tam plnou.  ty musíš vědět kolik ti žere auto a plyn je v tom cca +2litry navíc, přepínání snad podle systému a odborník to ví, a mě je to šumák, prostě to přepne a je to. nekoukám při jaké teplotě.

Odesláno (upraveno)

Mám 3.0i od Autoplyn Čadek. Mám Lovato system a Tartarini vstřikovače nebo jak se to jmenuje. Mám najeto na LPG 130 000 km bez poruch. Kromě seřízení co 20.000 km, výměny filtříků a jedné prdlé vodní trubky do reduktoru bez závad.V záruce mi měnili ty vstřiky, nějak se zpožďovali, ale to bylo hnedka nazačátku. Jezdím v průměru za 10,5 v lpg. Když to honím 12l. Může se někdy v Brně potkat. 1.8 jsme měl 407 SW. Taky najeto hromada KM bez závad. Montáž od stejné firmy. 

Upraveno uživatelem benik1984

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...