Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Neví někdo kde by se dala sehnat stříška - prodloužení střechy na P 407 sedan?  Viděl jsem to pouze jednou, v provozu a byl to němec. Vypadá to super. Díky za tipy  :super

Odesláno

Díky hoši za odpovědi, ale tahle od carceptu je opravdu hnus. Já viděl něco jiného, to nebylo takhle připlácnutý na sklo. Co jsem viděl to skutečně pokračovalo v linii střechy a prodlužovalo ji. Toto néééé  :bojim :bojim :bojim

Odesláno

Tady jsou podobné typy jaké si představuju. Jestli máš nějaky zdroj nebo jiné možnosti tak bych ti byl zavázán  :super            post-52452-0-63934100-1456528942_thumb.j          post-52452-0-13281500-1456528969_thumb.j           post-52452-0-58325600-1456528991_thumb.j         post-52452-0-11171200-1456529002_thumb.j

Odesláno

No abych viděl dozadu na nebe to fakt nepotřebuju, Jinak nevím jakou máš postavu že bys míň viděl,  ale to cos napsal je kravina.  A za druhé na 406 by to fakt bylo hnusný  :potlesk   Hoši než něco napíšete tak to chce trochu myslet :myslim

Odesláno

Jistě, že bych hůř viděl. Když si tam flaknes něco co ti sebere 1/6 plochy zadního skla uvidíš toho tak nějak logicky míň ... Ale tak pokud se ti to líbí viď.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...