Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

snímač hladiny chlad.kap.

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim!Prosím o radu jak funguje snímač hladiny chladící kapaliny u 405 srdt 1,8.Při zapnutém klíčku nic.Po odsátí kap. pod snímač a zapnutém klíčku nic.Dá se nějak opravit ten snímač?A copak stojí?Minulý majitel tvrdil, že při poklesu se mu za jízdy rosvítila kontrolka.Ta má šlapat i při první poloze klíčku né.Já to po odsátí za chodu motoru nezkoušel.Díky za radu.

Odesláno

Nevím, jak to funguje, každopádně vím, že to ukazuje až po nastartování motoru. Aspoň u mý 309 GRD to tak je. Snímač vyzkoušíš jednoduše: prostě ho nech připojenej a vytáhni ho ven (ten snímač;)). Nastartuj a po chvilce se ti rozsvítí. Pokud ne, pak je blbá žárovka, nebo stačí dráty od toho snímače otřít a už to chodí...

Odesláno

Zdravim!Tak dnes jsem ten spínač totálně rozdělal!Je to tam samej odpor nebo co,plošák,šváb no skoro jak počítač.Po mém zásahu žádná změna a je z toho už jen zátka!!!Nemá někdo funkční???Má to šlapat podle mého takto: 1.poloha klíčku svítí,poloha žhavení a nahozený motor zhasne.V případě že není chlad.kap. svítí pořád kontrolka.Je to tak?Když na zástrčce jsem propojil 1-2 tak to svítilo na přístrojovce jen v poloze klíčku 1.Po propojení 2-3 to svítilo jen při žhavení a běhu motoru.:o

Odesláno

Nazdar. Ja som tento víkend nad tým maturoval. Mám vadný snímač hladiny. Tak som to rozobral \"už aj tak som to nemohol viac pokazi?\" a je tam jeden \"šváb\" kopec odporov dve zenerky a výkonový tranzistor BD679. A ten bol zrovna v čudu. Dá sa to opravi?, mne to na stole beží. Uvidím ako to bude fungova?. Medzi zemou a stredným konektorom bol odpor 13K +-, ak si navlhčil konce snímaču, tak sa to zmenilo na nekonečno. Kto má chu? môže sa do toho pus?i?.\"Neni čo pokazi?.\" Ak chceš skusi? žiarovku v prístrojovke opri stredný vodič o kostru. Musí sa rozsvie?i?.

Dík vsetkým kto mi doteraz pomohli, ani o tom nevedeli.

Odesláno

Zdravim!Radku V.škoda dnes jsem ho koupil za flašku Ferneta.Tak ho schovej pro někoho!Přesto díky.Ten(asi) funkční šlape takto :Když není chlad.kap. tak v poloze žhavení se rosvítí,ale až když zhasne kontrolka žhavení!Po nastartování svítí stále!Když je chlad.kap. tak se kontrolka vůbec nerosvítí!Ale měla by se rosvítit v poloze 1 klíčku ,aby byla kontrola,že je funkční žárovka.Mám pravdu nebo né!!!Že by byl taky špatnej???Igore.sk dej vědět jak jsi dopadl.Dík!:mad:

Odesláno

Nazdar.už som to sprevádzkoval. Klúčik v polohe 1 nemá štavu. V polohe 2 to napájanie má, ale kontrolka nesvieti nikdy.Až keď klesne hladina sa rozsvieti kontrolka. /keď som to namontoval tak to svietilo, dolial som vodu a zhasla. Páni, mám ho od decembra/prosinec/ ale vo velkej miere sa tam podpísala \"ľudová tvorba\". Nemusí to by? všetko pravda ako to funguje. Som rád že som to takto sprevádzkoval:)

Čau Igor

Odesláno

Igor.sk Díky.Tak to šlape asi takhle!!Akorád když rupne žárovka není kontrola!!To je nepromakany!!Nejde to nějak?Dík

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...