fedor Odesláno 9. prosinec 2005 Odesláno 9. prosinec 2005 čus.Chtěl sem se zeptat jaký zkušenosti máte s 406 na lpg?rej je už lpg u 406 namontovaný z továrny. Citovat
Tomcat Odesláno 11. prosinec 2005 Odesláno 11. prosinec 2005 Moje zkušenosti jsou zatim veskrze pozitivní, musim to zaklepat...Trochu hůř to startuje v zimě, když vypnu motor běžící na plyn, ale stačí to před vypnutím na chvilku přepnout a je po problému. Jinak provozní náklady celkem nízký, zátah o trošku slabší než na benzín, ale nakonec to jede úplně stejně... Citovat
Ferry Odesláno 12. prosinec 2005 Odesláno 12. prosinec 2005 406ky podle katalogu nahradnich dilu byly uz z tovarny vybaveny LPG zarizenim, ale netusim kolik jich bylo vyrobenych a pokud jsi nekde cetl inzerat na 406 s LPG tak ver ze ta bude dotazena z holandska ci belgie kde se delaly dodatecne prestaby ve velkem ( pred cca 4mi lety bylo odtamtud dotazeno velky mnozstvi 406tek rocniku vyroby 95-97 - jednu takovou mam doma ), nebo je to dodelavka uz tady v CR. Osobne jsem jeste v zivote nevidel 406ku s LPG zarizenim original od peugeot, vzdy to byla dodatecna montaz v holandsku nebo tady v CR. Zkus si najit diskuze na tohle tema v historii, bylo to tu nekolikrat probirano, napsal jsem taky par obsahlejsich prispevku, tak dej vyhledat lpg popr. LPG a 406 a procti to [upravil dne 12/12/05 Ferry] Citovat
Petr X Odesláno 12. prosinec 2005 Odesláno 12. prosinec 2005 jojo ... tech prispevku ohledne LPG a 406 je tu opravdu dost Citovat
Pinďa Odesláno 12. prosinec 2005 Odesláno 12. prosinec 2005 Skus se podívat zde: (nahoře je Hledání - a zadej LPG) [upravil dne 12/12/05 Pinďa] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.