enikybeniky Odesláno 23. únor 2016 Autor Odesláno 23. únor 2016 Ta baterie je Li-Ion. NTB jsem kupoval před těmi 2,5 roky a mám pocit, že na Alze to byla v tý konfiguraci docela novinka, ale nerad bych lhal... Cena byla okolo 14-ti k. Až na pomalý disk na tom není úplně špatně, WoTko se na tom dá hrát na slušný detaily. Náhradní baterie dorazila, tak až bude čas, namontuju a uvidíme. Právě že baterie byla nastavená na nabíjení do 60ti procent pro maximální životnost, tak to mě docela zklamalo... Citovat
enikybeniky Odesláno 3. duben 2016 Autor Odesláno 3. duben 2016 (upraveno) Takže, výměna baterie se podařila, dostal jsem se k tomu až dnes... Ale něco se nepovedlo a prasklo LCD. Takže noťas na díly :-( Upraveno 3. duben 2016 uživatelem enikybeniky Citovat
Dave_k Odesláno 3. duben 2016 Odesláno 3. duben 2016 Výměna panelu vyjde na kolik? Nezjišťoval jsi? Citovat
enikybeniky Odesláno 3. duben 2016 Autor Odesláno 3. duben 2016 Koukal jsem na díl, Ali asi 72 $, u nás asi ca. od 16ti stovek. Pokud se podaří objednat správný díl. A pak práce... Hodím to na aukru od ceny baterie a uvidím. Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.