Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Tak převodovka zrepasovana, ještě se při kompletaci provede důkladná kontrola spojky a uvidíme. Snad to bude ok. Jak bude výsledek, dám vědět. Repas prováděl pan v Olmiku, vše vypadalo ok, tak snad to bude cajk.

Odesláno

Tak spojka je chabrus ( a to tam je celé 4 roky a asi 50tis km) :( Takže nová celá sada vyjma dvouhmoty, ta je snad OK. Zítra to snad bude a koncem týdne pro to pojedu, tak uvidíme....

Odesláno

Tak příspěvek 1000 není moc optimistický. :( Volali mi ze servisu, že převodovka je v autě, řadí, nic neklepe, nehlučí atd. Ale možná tím, že to bylo měsíc bez baterky, svítí kontrolka brzd, hlásí to nízkou hladinu brzdové kapaliny, chybu esp/asr a nechce to pustit ani režim odvzdušnění brzdové soustavy. Nestalo se to někomu? Co by to mohlo být? Mohlo odejít čidlo hladiny brzdovky? Ale tak najednou? Na suchu určitě nebylo.

• O 1 měsíc později...
  • O 6 měsíců později...
Odesláno

Co všechno je jinak v převodovce ML5T s převodovým poměrem CP 16x65 oproti převodovému poměru CP 16x69? Jedna je z mého kupé a druhá z 2.0 HDI.

Jde mi o to, jestli má třeba cenu tuto koupit do zálohy, kdyby moje opravovaná klekla. Jestli je šance, že s nějakou přijatelnou úpravou ji budu moct použít?

Díky moc

Odesláno

ten rozdílný převodový poměr je daný použitým MOTOREM--HDi točí max. cca 4000 a V6 max. cca 6000

ty převodové poměry jsou vlastně rozdílné jen v diferáku, zbytek převodovky je stejný

Odesláno

Takže teoreticky by se ostatní střeva dala použít? To by možná stalo za zo, vzít ji do depozitu. Myslíš, že jsou stejně i jednotlivé převody?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...